2012-06-28 18:47:11
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ - ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ!
Έστω και αρκετές μέρες μετά, το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα επεισόδιο που έγινε στην Πάρο, ανάμεσα στον Σ. Θεοδωρίδη και τον Α. Βγενόπουλο, όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το "pamesports.gr".

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας:

Άναψαν τα αίματα το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου στην Πάρο, όταν συναντήθηκαν ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας και εκ των μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού διασκέδαζε με φιλική του συντροφιά στο πανέμορφο λιμανάκι της Νάουσας. Ο κύριος Βγενόπουλος καθόταν με την παρέα του στο εστιατόριο-μπαρ ''Άλμπιον''.

Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού συνέτρωγε με φίλους του στην ''ταβέρνα του Μάριου''. Κάποια στιγμή μετά το τέλος του δείπνου, όπως μαθαίνουμε, ο Σάββας Θεοδωρίδης (χωρίς επιθετική διάθεση) περνώντας μπροστα από τον κύριο Βγενόπουλο, του είπε: ''Τί έγινε; Γιατί φύγατε όλοι εσείς από τον Παναθηναϊκό και τον αφήσατε ακυβέρνητο;''.


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος προσπάθησε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό που του προκάλεσε η ερώτηση και αντί απαντήσεως φύσηξε επιδεικτικά τον καπνό του πούρου που κάπνιζε στο πρόσωπο του παράγοντα του Ολυμπιακού.

Αυτό ήταν. Τα πνεύματα άναψαν. Ακολούθησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Το pamesports γνωρίζει τους διαλόγους, αλλά θεωρούμε ότι δεν έχει νόημα να τους παραθέσουμε. Κουβέντα στην κουβέντα η ένταση ανέβηκε και κάποια στιγμή Βγενόπουλος και Θεοδωρίδης απώθησαν ο ένας τον άλλο. Ευτυχώς επενέβησαν εργαζόμενοι στο κατάστημα , αλλά και τα πιο ψύχραιμα μέλη από τις δυο παρέες και το επεισόδιο έληξε, καθώς οι δυο πρωταγωνιστές του ηρέμησαν και τράβηξαν ο καθένας το δρόμο του.

Πάντως ''ουδέτεροι'' αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες αποδίδουν το συμβάν στην κακιά στιγμή, καθώς πιστεύουν ότι λίγα λεπτά μετά και οι δύο άνδρες το είχαν μετανιώσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ