2012-06-28 22:06:20
Φωτογραφία για ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ Β' ΣΚΟΤΙΑΣ Η ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ!
Οι περισσότερες ομάδες της σκοτσέζικης Premier League θα ψηφίσουν κατά της συμμετοχής της Ρέιντζερς Νιούκο στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν και έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου της Γλασκόβης σχεδιάζουν την επόμενη μέρα και τον υποβιβασμό στην Β' κατηγορία (Division One) Όπως αναφέρει το BBC οι περισσότεροι παράγοντες του σκοτσέζικου πρωταθλήματος προτείνουν στην Ρέιντζερς να παίξει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της σκοτσέζικης Λίγκας, Ντέιβιντ Λόνγκμιρ τόνισε: «Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα που θα είναι προς το συμφέρον της Λίγκας αλλά και του αθλήματος».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Αμπερντίν, Στιούαρτ Μίλνε δήλωσε: «Η Ρέιντζερς Νιούκο θα πρέπει να κάνει αίτηση ώστε να πάρει άδεια από την σκοτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία και να υπαχθεί στη Λίγκα, όπως θα έκανε κάθε καινούργια ομάδα. Αυτή είναι η θέση μας».

Εάν η Ρέιντζερς δεν βρει υποστηρικτές σε αυτή την πρόταση, τότε είναι πιθανό να ξεκινήσει τη νέα σεζόν στη Δ' κατηγορία της Σκωτίας (Division Three).

Ηδη στις κληρώσεις για το πρωτάθλημα της σεζόν 2012-13 της Premier League, η Ρέιντζερς έχει αντικατασταθεί από την ομάδα «12». Όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η Ντανφέρμλιν η οποία είχε υποβιβαστεί από την Α' κατηγορία την περασμένη σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ