2012-06-28 22:24:26
Φωτογραφία για ΣΑΠΟΥΝΑΡΟΥ: ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΠΟΡΤΟ
Για τον Σαπουνάρου έχουν δείξει ενδιαφέρον Ατλέτικο Μαδρίτης, Βασλούι και Ολυμπιακός για τον οποίο φάνηκε να ξέρει, αφού απάντησε «Άκουσα για Ολυμπιακό, μιλήστε με Πόρτο»

Λίγο οξύθυμος, ενδεχομένως και λίγο... νάρκισσος, ωστόσο όλοι λένε και τα πάντα δείχνουν ότι πρόκειται για έναν καλό και κυρίως πολύπλευρο παίκτη. Το όνομα του Ρουμάνου παίζει δυναμικά σήμερα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο «ΦΩΣ» και τον «Πρωταθλητή», αλλά το θέμα αναπαράγεται επίσης δυνατά τόσο σε πορτογαλικά όσο και σε ρουμανικά ΜΜΕ.

Το "katimagiko.gr", επικοινώνησε με μάνατζερ που έχουν σχέση με Ρουμανία και κυρίως με τον περίφημο Μπεκάλι, ο οποίος φέρεται ως εκπρόσωπος του παίκτη, ο οποίος μετέφερε τί έλεγε ο Σαπουνάρου στο άκουσμα της είδησης για τον Ολυμπιακό.

«Ακουσα και εγώ για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα. Μια καλή προοπτική για οποιονδήποτε. Ομως, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι παίκτης της Πόρτο, ανήκω στην Πόρτο. Οποιος με θέλει πρέπει να μιλήσει με Πόρτο», έλεγε ο Σαπουνάρου σε μάνατζερ για το συγκεκριμένο θέμα.


Αλλος μάνατζερ μας είπε για τον Σαπουνάρου: «Καλός παίκτης. Ομως, υπάρχει γι' αυτόν ό,τι υπάρχει με όλους τους ξένους στην Πορτογαλία. Οι πορτογαλικές ομάδες δεν στέκονται πολύ στους ξένους. Τους χρησιμοποιούν ένα, δύο χρόνια και μετά τους αλλάζουν για να φέρουν άλλους. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Ελληνες, τον Κατσουράνη ή τον Καραγκούνη. Είναι καλός παίκτης και απ' όσο ξέρω, δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό».

Στην Πορτογαλία λένε ότι ο παίκτης είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο της Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και εκείνο της Βασλούι, αλλά είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη Ρουμανία. Και αν θα το έκανε, θα το έκανε μόνο για χάρη της Ραπίντ, της οποίας δηλώνει φανατικός οπαδός. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, τους είχε πει ότι στην 1η Ιουλίου θα είναι στο Πόρτο και ότι δεν πρέπει οι δημοσιογράφοι να πάνε στο αεροδρόμιο να τον συναντήσουν, διότι δεν θα επιστρέψει στην Πορτογαλία με αεροπλάνο, αλλά με αυτοκίνητο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ