2024-05-18 09:45:03
Φωτογραφία για Παραλία: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου – Προετοιμασίες για τον δεύτερο με νέα ιστορία
Ο πρώτος κύκλος ρίχνει αυλαία την Τετάρτη 29 Μαΐου. Με ένα πολύωρο γύρισμα, που άρχισε νωρίς το πρωί και έληξε με τη δύση του ήλιου, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα γυρίσματα της «Παραλίας».

Στα Μάταλα, εκεί από όπου, δύο χρόνια πριν, άρχισε το ταξίδι της η δραματική σειρά, γυρίστηκε το επεισόδιο που θα σημάνει τη λήξη της φετινής σεζόν.

Σε συναισθηματικό φορτισμένο κλίμα, ο σκηνοθέτης Στέφανος Μπλάτσος και η ομάδα του βρίσκονταν από πολύ νωρίς το πρωί στη διάσημη παραλία και μαζί τους οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στην παραγωγή, καθώς επρόκειτο για μία από τις πιο πολυπληθείς λήψεις.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, το σημείο είχε αποκλειστεί για τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, ο δημιουργικός οίστρος και η θετική ενέργεια ήταν οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές του γυρίσματος.

«Η παραλία» θα επιστρέψει τηλεοπτικά με νέα επεισόδια. Ήδη έχουν κατατεθεί κάποιες βασικές ιδέες για το σενάριο. Ο δεύτερος κύκλος θα κάνει χρονικό άλμα για να μεταφερθεί μετά τη χούντα, στο 1975. Η ιστορία θα συνεχίσει στα Μάταλα, με τους περισσότερους πρωταγωνιστές να παραμένουν καθώς οι χίπηδες επέστρεψαν στην περιοχή μετά την πτώση της δικτατορίας, από το '74 μέχρι το 1982, αλλά και με αρκετούς να αποχωρούν.


Σύμφωνα με το mytv, τα δύο πρόσωπα της ιστόριας που θα αποτελέσουν τους πυλώνες της υπόθεσης και για τον νέο κύκλο επεισοδίων είναι ο Δημητρός, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Νινιός και ο Χάρης, κατά κόσμον Δημήτρης Μοθωναίος.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ