2024-06-04 13:04:25
Φωτογραφία για Η μεγάλη επιστροφή της Σκορδά και οι ανακατατάξεις στο κανάλι
Στο Μεγάλο Κανάλι ο κύβος ερρίφθη και ο σταθμός θα προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση της πρωινής του ζώνης από τον Σεπτέμβριο.

Οι ανακατατάξεις βέβαια ξεκίνησαν από φέτος με την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» και την επιμήκυνση των δύο άλλων εκπομπών του ενημερωτικού «Κοινωνία ώρα Mega» και του ψυχαγωγικού «Πάμε Δανάη!».

Οι πρώτες αλλαγές δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Είχαν βέβαια ήδη ξεκινήσει οι επαφές με τη Φαίη Σκορδά για την επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι. Φαίνεται λοιπόν πως αυτή η επιστροφή «κλειδώνει» χωρίς ακόμη να έχουν πέσει τελικές υπογραφές καθώς η διαπραγμάτευση είναι υπό εξέλιξη.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η παρουσιάστρια συζητά για την πρωινή ζώνη του σταθμού με δύο σενάρια να είναι πάνω στο τραπέζι. Το ένα είναι η ζώνη 09:00 - 12:00 ώστε να προηγείται του ανταγωνισμού και το δεύτερο 09:30 - 12:30, ζώνη στην οποία τώρα βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Δανάη Μπάρκα και το «Πάμε Δανάη!» με κάποιες αλλαγές -αλλά με ίδια περιεχομένη φιλοσοφία- θα μετακομίσει στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού μετά το δελτίο ειδήσεων με ελαφρώς μειωμένη διάρκεια καταλαμβάνοντας τη θέση της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. 

Έτσι η Δανάη Μπάρκα θα μπει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου της με το Μεγάλο Κανάλι. Μετά την οριστικοποίηση αυτών των αλλαγών θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τις ομάδες των δύο εκπομπών με κάποιες κουβέντες βέβαια να έχουν ήδη γίνει στο παρασκήνιο.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ