2024-06-08 09:31:50
Φωτογραφία για Κωνσταντίνος Αργυρός για το πρόβλημα υγείας του: «Βγήκε η κήλη πιο έξω & έσερνα το πόδι μου...»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, και μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για το δύσκολο πρόβλημα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πριν από λίγο καιρό. 

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες τον έκανε να μην μπορεί να περπατήσει και να σέρνει το πόδι του στην μεγάλη συναυλία του στην Αμερική.

"Πέρασα από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου. Εγώ έχω δυο κήλες στη μέση. Τι γίνεται τώρα... Επειδή γυμναζόμουν και γυμνάζομαι ακόμα, λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη δεν προλάβαινα. Εκεί, στο tour έπαθα κρίση. Δυο μέρες πριν τη συναυλία μου στο Barclays Center, βγήκε η κήλη πιο έξω και ακούμπησε πάνω στο νεύρο και στον μυελό και έπαθα drop foot. Έπεσε το πέλμα στο πόδι και έσερνα το πόδι μου. Μου έκαναν έγχυση κορτιζόνης στην σπονδυλική στήλη. Το περνάει αρκετός κόσμος αυτό με τη μέση, γιατί η μέση είναι πολύ δύσκολο πράγμα", είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και συνέχισε:


"Όλο αυτό έγινε στην Αμερική, ξεκίνησε εκεί και μέχρι και τον Μάρτιο, δηλαδή από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι μου. Ατρόφησε το πόδι, είχα προβλήματα στη μέση και γενικότερα πέρασα πολύ δύσκολα και δεν ήθελα να πω κάτι. Ευτυχώς, δόξα τω Θεώ, το ξεπεράσαμε και με τους φυσιοθεραπευτές και με όλους τους γιατρούς που είχα για να μπορέσω να αντεπεξέλθω, ξανά και να είμαι όπως πριν. Στη Θεσσαλονίκη, αυτό που τράβηξα ήταν πραγματικά... Νιώθω άσχημα προς τον κόσμο της Θεσσαλονίκης που δεν έδωσα το 100% που μπορούσα. Βασικά το έδωσα αλλά δεν άντεχα από τον πόνο και από τα χάπια που έπαιρνα".

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ