2024-06-10 23:16:38
Φωτογραφία για Κίνα, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν συμφωνία για την υλοποίηση κοινού σιδηροδρομικού έργου
Υπεγράφη οδικός χάρτης για την εφαρμογή συμφωνίας για κοινό σιδηροδρομικό έργο μεταξύ Κίνας, Ουζμπεκιστάν και Κιργιζίας.Το έγγραφο υπογράφηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών του Ουζμπεκιστάν Ilkhom Mahkamov, του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών της Κιργιζίας Tilek Tekebaev και του Αναπληρωτή Αρχιμηχανικού των Κινεζικών Σιδηροδρόμων Ju Guojiang, αναφέρει το News.Az.

News.Az

Στη συνάντηση, οι συμμετέχοντες υπέγραψαν επίσης μνημόνιο για τη σύσταση ομάδας εργασίας.

Οι πλευρές συζήτησαν την υλοποίηση των καθηκόντων που ορίζονται από τη διακυβερνητική συμφωνία για την κατασκευή του σιδηροδρόμου Κίνας-Κιργιστάν-Ουζμπεκιστάν, που υπεγράφη στις 6 Ιουνίου, καθώς και μηχανισμούς χρηματοδότησης του έργου.

Νωρίτερα, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιστάν και η Κίνα υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας στην κοινή προώθηση του σιδηροδρομικού έργου.

Η συμφωνία βάζει το έργο στη γρήγορη ολοκλήρωση. Απαιτεί ομαδική εργασία μεταξύ των τριών χωρών για τη χρηματοδότηση, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση των σιδηροδρόμων.

Ο Sadyr Zhaparov, Πρόεδρος του Κιργιστάν, δήλωσε προηγουμένως ότι η κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής Κίνας-Κιργιστάν-Ουζμπεκιστάν θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ