2024-06-13 13:30:17
Φωτογραφία για Επιστρέφει ξανά στον ΣΚΑΪ;
Νέα δεδομένα υπάρχουν για τη συνέχεια της συνεργασίας της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1.

Η δημοσιογράφος που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στη βραδιά της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών είναι πλέον πιο κοντά στον ΣΚΑΪ με κάποιους να προεξοφλούν ήδη την επιστροφή της στο Νέο Φάληρο σε νέο τηλεοπτικό πόστο.

Το τελευταίο ραντεβού που είχε η Μαρία Αναστασοπούλου με στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έφερε για καμία από τις δύο πλευρές τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υπάρχει μεγάλη απόκλιση απόψεων σε μια σειρά από ζητήματα, όπως είναι το οικονομικό, το περιεχόμενο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο - για αυτό και αποκλειστικά μόνο για αυτό γίνεται η συζήτηση - και γενικότερα για τους όρους ανανέωσης του συμβολαίου της δημοσιογράφου για την επόμενη διετία.

Σύμφωνα με το reader, θα υπάρξει ένα ακόμη ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς στην παρούσα φάση να αναμένεται αλλαγή των δεδομένων.

Η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Μαρία Αναστασοπούλου αφορά στην επιστροφή της στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού και συγκεκριμένα συμπαρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε στο δίωρο 12:00 – 14:00 στη θέση του «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά που όλα δείχνουν πως μετακινείται στο Mega.

Το θέμα θα κλείσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ