2024-06-14 21:54:30
Φωτογραφία για Τέθηκε σε χρήση η μεγαλύτερη βάση συντήρησης τρένων υψηλής ταχύτητας στη ΝΔ Κίνα
Ένα τρένο με σφαίρες εισέρχεται στη βάση συντήρησης τρένου υψηλής ταχύτητας Tianfu στη Νέα περιοχή Tianfu της πόλης Chengdu, στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας, 14 Ιουνίου 2024. /CMG

Πηγή: cgtn.com

Η βάση συντήρησης τρένων υψηλής ταχύτητας Tianfu, η μεγαλύτερη του είδους της στη νοτιοδυτική Κίνα, ξεκίνησε τη λειτουργία της την Παρασκευή. Βρίσκεται στη Νέα περιοχή Tianfu της πόλης Chengdu, στην επαρχία Sichuan, η βάση εκτείνεται περίπου σε 2.090 m (περίπου 1,39 τετραγωνικά χιλιόμετρα) και περιλαμβάνει δύο γιάρδες, ανατολικά και δυτικά.

Η βάση είναι εξοπλισμένη με 24 γραμμές συντήρησης, επιτρέποντάς της να εξυπηρετεί έως και 180 τυπικά σετ τρένων καθημερινά. Επί του παρόντος, η ανατολική αυλή είναι λειτουργική, με 12 γραμμές ικανές να χειριστούν τη συντήρηση έως και 90 τρένων πολλαπλών μονάδων την ημέρα σε πλήρη χωρητικότητα.

Η βάση έχει εφαρμόσει μια νέα γενιά τεχνολογίας πληροφοριών και ευφυούς εξοπλισμού για το σύστημα εντολών της, που επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο διαφόρων εργασιών συντήρησης, την παρακολούθηση και την κοινή χρήση δεδομένων συντήρησης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τον έξυπνο προγραμματισμό των σχεδίων συντήρησης.


Η βάση συντήρησης τρένων υψηλής ταχύτητας Tianfu στη Νέα περιοχή Tianfu της πόλης Chengdu, στην επαρχία Sichuan της νοτιοδυτικής Κίνας, 14 Ιουνίου 2024. /CMG

Επιπλέον, αρκετές συμβατικές συσκευές έχουν αναβαθμιστεί για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της συντήρησης του σετ τρένου. Η βάση έχει επίσης εγκαταστήσει ένα έξυπνο σύστημα εξαερισμού και ελέγχου θερμοκρασίας, το οποίο μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και βελτιώνει το περιβάλλον εργασίας για το προσωπικό συντήρησης, προσφέροντας μια πιο έξυπνη, πιο πράσινη και πιο αποτελεσματική εμπειρία για επιθεωρήσεις σετ τρένων.

Κάθε σετ αμαξοστοιχίας απαιτείται να υποβάλλεται σε συντήρηση στη βάση κάθε 48 ώρες ή μετά από 6.600 χιλιόμετρα λειτουργίας. Με την αποθήκη Tianfu τώρα σε λειτουργία, η συχνότητα και η κλίμακα των υπηρεσιών τρένων υψηλής ταχύτητας στη νοτιοδυτική περιοχή θα αυξηθούν σημαντικά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των δημόσιων ταξιδιών και υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του οικονομικού κύκλου Chengdu-Chongqing.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ