2024-06-18 19:14:48
Φωτογραφία για Αναστασία Γιάμαλη: «Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί ή να αντιγράψει τον Νίκο Ευαγγελάτο»
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Αναστασία Γιάμαλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τη μεταγραφή της από το ΚΟΝΤΡΑ στο MEGA, η οποία ανακοινώθηκε και επίσημα από το Μεγάλο Κανάλι, που την εντάσσει στο δυναμικό του από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Ξεκινάει κάτι μεγάλο και δύσκολο για μένα. Νομίζω ότι πήγε καλά όλο το προηγούμενο διάστημα μετά από 6 χρόνια στο ΚΟΝΤΡΑ, εύχομαι να πάει καλά και στο MEGA. Έχω κάθε μέρα άγχος, χαίρομαι όμως γιατί είναι δημιουργικό άγχος», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

«Προσπαθώ να δω τι θα κάνουμε, ώστε και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτό που θα κάνουμε. Με πιο μεγάλα ψάρια, πιο δύσκολους όρους αλλά και περισσότερα εργαλεία», σημείωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Δεν έχω εικόνα, δεν μπορώ να σας απαντήσω ακόμα για τη ζώνη. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί ή να αντιγράψει τον Νίκο Ευαγγελάτο. Δεν είναι ο σκοπός μου να αντιγράψω κανέναν. Εγώ ξέρω να κάνω πολιτική και κοινωνία και αυτό φαντάζομαι ότι θα κληθώ να κάνω και στο MEGA», απαντά η Αναστασία Γιάμαλη σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε από τους ρεπόρτερς.


Τέλος, αναφορικά με τη φημολογούμενη πρόταση που της έγινε να βρίσκεται στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, η Αναστασία Γιάμαλη σχολιάζει: «Δεν θα επιβεβαιώσω ούτε θα διαψεύσω, έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των προτάσεων που υπήρχαν. Θα συνεχίσω σίγουρα με τον αρχισυντάκτη μου από το ΚΟΝΤΡΑ».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ