2024-06-26 13:36:10
Φωτογραφία για Ρωσία και Βόρεια Κορέα θα επαναφέρουν τις επιβατικές αμαξοστοιχίες τον Ιούλιο
Τρένο θα κινηθεί μεταξύ της ρωσικής πόλης του Ειρηνικού, του Βλαδιβοστόκ και της πόλης Rason της Βόρειας Κορέας, λέει ο κυβερνήτης Primorsky Krai

Η Μόσχα και η Πιονγκγιάνγκ συμφώνησαν να επαναλάβουν τα δρομολόγια των επιβατικών τρένων μεταξύ του Βλαδιβοστόκ, ενός κύριου ρωσικού λιμανιού της πόλης του Ειρηνικού, και της πόλης Ρασόν της Βόρειας Κορέας, δήλωσε την Τετάρτη ο κυβερνήτης του Πριμόρσκι Κράι της Άπω Ανατολής της Ρωσίας, Όλεγκ Κοζεμιάκο.

Έλενα Τέσλοβα

aa.com.tr

Μιλώντας σε ένα φεστιβάλ αγαθών από τη Βόρεια Κορέα ή τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας (ΛΔΚ) στο Βλαδιβοστόκ, ο Κοζεμιάκο είπε ότι η έναρξη της κυκλοφορίας έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.

Μιλώντας σε ένα φεστιβάλ στο Βλαδιβοστόκ που παρουσίαζε προϊόντα από τη Βόρεια Κορέα, ο Kozhemyako είπε ότι η ημερομηνία έναρξης αμφίδρομης κυκλοφορίας έχει οριστεί για τον Ιούλιο.


"Θα ξεκινήσουμε την άμεση εξυπηρέτηση επιβατών τον Ιούλιο... Θα ξεκινήσουν τα τρένα μεταξύ Βλαδιβοστόκ και Ρασόν. Θα είναι πολύ βολικό για επιβάτες και τουρίστες να επιβιβαστούν σε ένα τρένο στο Βλαδιβοστόκ και να ταξιδέψουν απευθείας στη ΛΔΚ απολαμβάνοντας την ομορφιά, τη φύση και την ομορφιά. πολιτισμός εκεί, καθώς και η εκμάθηση εθίμων και παραδόσεων», είπε.

Σημείωσε ότι παιδιά από τη Βόρεια Κορέα θα έρθουν να ξεκουραστούν στο Πανρωσικό Παιδικό Κέντρο Ocean στο Βλαδιβοστόκ, ενώ παιδιά από το Primorsky Krai θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη ΛΔΚ.

Στις 6 Ιουνίου, οι ρωσικές αρχές δήλωσαν ότι το πρώτο επιβατικό τρένο αναχώρησε από το Primorsky Krai για τη ΛΔΚ μετά από ένα διάλειμμα λόγω της πανδημίας COVID-19.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ