2024-07-01 08:18:07
Φωτογραφία για Η Qualcomm θέλει να κάνει τις ενημερώσεις του Android ευκολότερες



 Οι ενημερώσεις Android είναι εξαιρετικά σημαντικές και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Η Samsung ήταν αυτή που άρχισε να προσφέρει μακροχρόνια υποστήριξη λογισμικού, παρακινώντας και άλλες μάρκες, όπως τη Google, να παρέχουν περισσότερες ενημερώσεις Android OS και ασφάλειας. Η Qualcomm ετοιμάζει κάτι που αναμένεται να διευκολύνει τις μάρκες να προσφέρουν αυτές τις ενημερώσεις.

Σε μια συνέντευξη στο Android Authority, ο Chris Patrick, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Κινητών Συσκευών στην Qualcomm, αποκάλυψε ότι η Qualcomm εργάζεται σε κάποιες βελτιώσεις που θα διευκολύνουν τις ενημερώσεις λογισμικού για τους κατασκευαστές Android, όπως η Samsung. Συγκεκριμένα, η Qualcomm συνεργάζεται με τη Google και τους κατασκευαστές Android τα τελευταία χρόνια για να αλλάξει τη δομή του κώδικα, ώστε να βελτιωθεί η διαδικασία των ενημερώσεων.



Αυτές οι αλλαγές αναμένεται να μειώσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι μάρκες Android κατά την ενημέρωση των συσκευών τους. Παρόλο που έχουν γίνει βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια, η Qualcomm θα ανακοινώσει κάτι, αργότερα φέτος, που θα κάνει τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Αν και ο εκπρόσωπος της Qualcomm δεν αποκάλυψε την ακριβή ημερομηνία ή το γεγονός της ανακοίνωσης, αναμένεται ότι θα γίνει στο Snapdragon Summit 2024 τον Οκτώβριο. Εκεί αναμένεται επίσης να ανακοινωθεί ο Snapdragon 8 Gen 4.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ