2024-07-12 12:00:01
Φωτογραφία για Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Το νέο teaser που «κόβει» την ανάσα -  Η υπόθεση της σειράς στον 3ο κύκλο
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά, είναι προ των πυλών με τη Μαρία Κίτσου να είναι το πρόσωπο – κλειδί.

Τόσο οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, αλλά και ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος, θέλουν να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, όπως ακριβώς αποδόθηκε και στον πρώτο κύκλο.

Τα ονόματα που έχουν κλείσει και έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής είναι της Μαρίας Κίτσου αλλά και του Μελέτη Ηλία, που φέτος τον απολαύσαμε σε έναν αρκετά δραματικό ρόλο, ως τον «κακό» Γιωργίκη Προβιό!

«Αλαζονεία, απληστία, οργή» είναι οι λέξεις – κλειδιά που δόθηκαν στο νέο teaser της σειράς!

Η υπόθεση της σειράς

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς σε αρκετά μεγάλη ηλικία στις αρχές του 20ου αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το «καταραμένο» χάρισμά του. Μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως Μάγισσα.


Σε εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο και που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς.

Όπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων καθώς θα δούμε τη σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε ο πρώτος κύκλος της σειράς στο φινάλε.

Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ