2024-07-12 18:00:05
Φωτογραφία για Ο Τζώνη Καλημέρης αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του OPEN;

 



Ο Τζώνη Καλημέρης συγκεντρώνει σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly πολλές πιθανότητες για να αναλάβει ξανά τα ηνία του καναλιού.

Να θυμίσουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης κατέχει θέση στο δ.σ του Open ενώ παράλληλα ασκεί τα  καθήκοντα του Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας (COO). Οι πληροφορίες από Open μεριά θέλουν το Καλημέρη να αναβαθμίζεται στη συνέχεια αποκτώντας ακόμη πιο ισχυρό ρόλο στα διοικητικά του καναλιού.

Μέχρι σήμερα οι αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί στο Τζώνη Καλημέρη, είναι να διαπραγματεύεται και να υπογράφει εμπορικές συμφωνίες με τρίτους σε σχέση με την εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου (προγράμματος) του σταθμού καθορίζοντας όλους τους σχετικούς όρους, συμφωνίες για την προμήθεια ψυχαγωγικού/infotainment περιεχομένου (προγράμματος), συμφωνίες για την παροχή αδείας μετάδοσης/αναμετάδοσης του περιεχομένου (προγράμματος) που έχει ήδη παραχθεί για λογαριασμό του σταθμού, σε τηλεοπτικά δίκτυα της Ελλάδας ή/και του εξωτερικού. Και συμφωνίες με τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων αναφορικά με το σύνολο του προγράμματος.

Επίσης έχει την αποκλειστική εξουσία να προσλαμβάνει το αναγκαίο υπαλληλικό προσωπικό της εταιρείας, καθώς και να συνάπτει συμβάσεις παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών με συνεργάτες που αμείβονται με Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών εκτός εκείνων που παρέχουν την εργασία τους σε αποκλειστική βάση: α) στην Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης β) στη Νομική Διεύθυνση γ) στην Οικονομική Διεύθυνση.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ