2024-07-13 13:00:05
Φωτογραφία για Ταμπού: Από το The Voice στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου!

 Η νέα σειρά του Mega, το Ταμπού, από την ίδια ομάδα -που κερδίζει- (Γεωργίου, Δημητρίου, Νικολάου) έρχεται το φθινόπωρο στο κανάλι και έχει ήδη εξάψει τη φαντασία του κοινού.

Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε πυρετό γυρισμάτων κυρίως στα Γιάννενα όπου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου, την πόλη όπου άλλωστε διαδραματίζεται και η ιστορία της σειράς.

Πολλά είναι τα stories που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις ειδυλλιακές τοποθεσίες των Ιωαννίνων όπου ο Αντρέας Γεωργίου έχει απλώσει το σκηνοθετικό του πέπλο για να ξεδιπλώσει το νέο σενάριο της Βάνας Δημητρίου.

Η υπόθεση και οι ηθοποιοί

Το Ταμπού είναι μια σκοτεινή σειρά με έντονο αστυνομικό και ερωτικό στοιχείο με καμβά φυσικά την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Με φόντο ένα ανεξήγητο έγκλημα, οι πρωταγωνιστές της σειράς θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωποι με τα πιο σκοτεινά τους μυστικά. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια 4 αδερφών, αλλά και το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, όπου και φοιτά μια μεγάλη ομάδα νέων φοιτητών που θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου.

Το καστ της νέας σειράς είναι ήδη αξιοπρόσεχτο.

Ο Μέμος Μπεγνής υποδύεται τον καθηγητή πανεπιστημίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον αδελφό του, η Κατερίνα Μισιχρόνη τη σύζυγό του.

Το καστ πλαισιώνει η Μυρτώ Αλικάκη, η Νίκη Βακάλη και ο Γιωργής Τσαμπουράκης.

Η παραγωγή έχει επενδύσει σε πολλούς νέους και αξιόλογους ηθοποιούς όπως η Αθηνά Ροδίτου που γνωρίσαμε στο Ναυάγιο, η Μαρίλια Μητρούση που είδαμε στον Παράδεισο των Κυριών, η Σεμέλη Μητροπούλου που γνωρίσαμε στη σειρά Ο πρώτος από εμάς ενώ προστέθηκε και η Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς και ένας ακόμη ταλαντούχος μουσικός, ο Ιάσονας Χρόνης.

Πιστός στην παράδοση που τον θέλει να δίνει ευκαιρίες σε νέα και «άκαφτα» παιδιά στον χώρο – το έκανε ήδη με μεγάλη επιτυχία στη Γη της ελιάς με τον εξαιρετικό Μίλτο Χαρόβα- ο Αντρέας Γεωργίου και σε αυτή τη σειρά του σκοπεύει να αναδείξει δύο αστέρια που προέρχονται από μουσικά ριάλιτι.

Το ένα, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι ο Θάνος Λάμπρου, ο νεαρός τραγουδιστής του X Factor του οποίου το πρώτο βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αντρέας Γεωργίου.  Στη νέα σειρά θα υποδύεται τον γιο του ζεύγους Μπεγνή – Μισιχρόνη.

Το δεύτερο πρόσωπο όμως που μπήκε στο καστ είναι η Χριστιάνα Βατίστα. Όπως αποκλειστικά μάθαμε, θα υποδυθεί την κόρη του Μέμου Μπεγνή και της Κατερίνας Μισιχρόνη και τηλεοπτική αδελφή του Θάνου Λάμπρου.

Ποια είναι η Χριστιάνα; Είναι το κορίτσι που γνωρίσαμε στο The Voice το 2018, και που εντυπωσίασε τους κριτές στις blind auditions τραγουδώντας La Boheme, αφήνοντας άφωνο τον Κωστή Μαραβέγια που δεν γύρισε την καρέκλα του αλλά όπως αποδείχτηκε τη γνώριζε.

Η Χριστιάνα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι ενώ είναι και φοιτήτρια σε δραματική σχολή.





Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ