2024-07-15 12:00:03
Φωτογραφία για Η Γη της Ελιάς: Ποιοι μπαίνουν στον τέταρτο κύκλο
Ο τέταρτος κύκλος, που φέρει την υπογραφή της τριάδας των τηλεοπτικών επιτυχιών -Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου-, ετοιμάζεται πυρετωδώς. Μετά την αποχώρηση του Διονύση Παπανδρέου, του Γιώργου Αγγελόπουλου, της Μελίνας Κόντη, της Αγγελικής Κιντώνη και της Νάγιας Καρακώστα, θα δούμε νέους ήρωες. 

Ήδη κατέφθασε στην Αρεόπολη η Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα), η κόρη του Τζον, από την Αμερική για να παραστεί στο γάμο του πατέρα της με την Αθηνά. Λίγο πριν πέσει η αυλαία εμφανίστηκε ξανά η Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου), η κόρη του Ισίδωρου που έλειπε στην Αγγλία για σπουδές και η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχονται και δύο νέες προσθήκες. Πρόκειται για τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ιερέα -ένας ρόλος απρόβλεπτος και σίγουρα ανατρεπτικός- και για τον Στέφανο Μιχαήλ, τον οποίο έχουμε δει σε παλαιότερες σειρές του Αντρέα Γεωργίου και θα υποδυθεί τον ΜιχάληΧατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική.


 

Ήδη έχουμε ακούσει τον Μάνο να λέει ότι περιμένει κάποιον να τον αντικαταστήσει για να αναλάβει καθήκοντα στη διεύθυνση του ελαιοτριβείου, ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί. Αυτός θα είναι ο Μιχάλης που έρχεται στην Αρεόπολη και αφού τον καλοδέχονται όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρία των Βρεττάκων κοντά στον Μάνο. Ο γοητευτικός γαλανομάτης τραβά τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού της περιοχής. Σοβαρός και μετρημένος, κοιτάζει τη δουλειά του, γνωρίζοντας τους στους συμπατριώτες του. Γίνεται θαμώνας στο καφενείο του Πότη και απολαμβάνει τα εδέσματα στην ταβέρνα του Χρήστου όπου δουλεύει η Αρι- άδνη, η οποία δεν περνά απα- ρατήρητη από τον Μιχάλη και κάποια στιγμή οι δυο τους θα έρθουν κοντά.

Πηγή Τηλεθεατής

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ