2024-07-15 16:00:04
Φωτογραφία για Από τους Πανθέους στον ΑΝΤ1

Ο αεικίνητος και ταλαντούχος Μιχάλης Συριόπουλος, μετά την επιτυχία του στους «Πανθέους» εισβάλλει, με ρόλο έκπληξη στο «Grand Hotel» του ΑΝΤ1. Ο Μιχάλης Συριόπουλος, τη φετινή σεζόν υποδύθηκε στη σειρά «Οι Πανθέοι» στον ΣΚΑΙ τον Γιάννη Μαρμάρη, έναν ρόλο κακό που μισήθηκε όσο κανείς από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Youfly, o ταλαντούχος Μιχάλης Συριόπουλος έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με έναν ρόλο ανατρεπτικό. Θα μεταμορφωθεί από κακός ρόλος, σε έναν καλό Κόμη στο πολλά υποσχόμενο «Grand Hotel» του ΑΝΤ1.

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel, έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και η υπόθεση θα μας μεταφέρει στα χρόνια του Μεσοπολέμου μέσα από μια ιστορία γεμάτη ίντριγκες, πάθη, δολοφονίες, ραδιουργίες, συμμαχίες κι έρωτες.

Την προσαρμογή του ισπανικού σεναρίου θα αναλάβουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’30 έχουν αναλάβει να αποτυπώσουν δύο μετρ του είδους καθώς την επιμέλεια των σκηνικών έχει αναλάβει ο Αντώνης Χαλκιάς και των κοστουμιών ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης.

Μέχρι στιγμής, οι ηθοποιοί που έχουν ”κλειδώσει” για τη σειρά, είναι ο Τάσος Νούσιας, η Καλλιόπη Χάσκα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Η υπόθεση της σειράς Grand Hotel

Μία κοπέλα χάνει τη δουλειά της. Κατηγορείται για κλοπή. Ο αδελφός της, σίγουρος πως ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο, αποφασίζει να πιάσει δουλειά στο ξενοδοχείο, για να μάθει την αλήθεια. Κρατά κρυφή την πραγματική του ταυτότητα.

Υπάρχουν όμως η μητέρα της και ο αρραβωνιαστικός της που είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να μην ανθίσει αυτός ο έρωτας… Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Η υπόθεση της σειράς “Grand Hotel” κόβει την ανάσα και καθηλώνει τους τηλεθεατές στον ANT1.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ