2024-07-16 12:30:02
Φωτογραφία για Η Μάγισσα: Στον δεύτερο κύκλο θα δοθούν πολλές απαντήσεις για τους ήρωες της πρώτης σεζόν
Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως στον δεύτερο κύκλο θα δοθούν πολλές απαντήσεις για τους ήρωες της πρώτης σεζόν.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς Η Μάγισσα, έρχεται από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 με νέες και συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

 Κανένας από τους ήρωες της πρώτης σεζόν δεν θα εμφανιστεί, αφού η σειρά θα μας ταξιδέψει 100 χρόνια πίσω, στους προγόνους Λασκαραίων και Γερακάρηδων.

Το δεύτερο τρέιλερ της σειράς, με την Μαρία Κίτσου να κρατάει την φλεγόμενη καρδιά, μας έβαλε σε σκέψεις. Προφανώς μιλάμε για έναν χαρακτήρα που ζητάει εκδίκηση και είναι οργισμένη.

 

Πλάι στη Μαρία Κίτσου, θα βρεθεί ο Μελέτης Ηλίας ένας πλούσιος άντρας, Βενετσιάνικης καταγωγής. Η σχέση της Κίτσου και του Μελέτη Ηλία, στην σειρά, θα μας υπενθυμίσει σε πολλά σημεία την σχέση που είχαν ο Μιχαήλ και η Δαμιανή.

Η Μαρία Κίτσου ίσως είναι μία νέα Κυπριανή, όπως διαβάζουμε στο queen και μας ετοιμάζει εκπλήξεις ο ρόλος της. Μπορεί να μην δούμε κανέναν απ’ τους ηθοποιούς της πρώτης σεζόν στον δεύτερο κύκλο, αλλά μέσα από ιστορίες θα δοθούν πολλές απαντήσεις για τους ήρωες της πρώτης σεζόν.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέες αποχωρήσεις στο OPEN...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέες αποχωρήσεις στο OPEN...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ