2024-07-17 12:30:02
Φωτογραφία για Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το δυνατό καστ πρωταγωνιστών του Grand Hotel
Με ενα δυνατό καστ πρωταγωνιστών έρχεται η νέα σειρά του ΑΝΤ1. Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Καλλιόπη Χάσκα, ο Τάσος Νούσιας, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Κόρα Καρβούνη, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιολάντα Καλογεροπούλου και η Τζώρτζια Κουβαράκη.

 Η υπόθεση της νέας σειράς του ΑΝΤ1:

Κηφισιά 1928. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Ομως, εκείνος δεν πείθεται. Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της, είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράστη.

Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών
. Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας, μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Οταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητά του, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει κι ένας αστυνομικός σε δυσμένεια.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ