2024-07-18 12:00:01
Φωτογραφία για «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Ανακοινώθηκε το καστ της πολυαναμενόμενης σειράς του ΑΝΤ1
Το καστ του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», που καθήλωσε την περασμένη σεζόν το κοινό, ανακοινώθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025,

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» είναι προ των πυλών με τη Μαρία Κίτσου να είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στη σειρά θα δούμε ακόμα τους: Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρο Πιεχόβακ.

Η υπόθεση της σειράς

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς σε αρκετά μεγάλη ηλικία στις αρχές του 20ου αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το «καταραμένο» χάρισμά του. Μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως Μάγισσα.


Σε εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο και που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της σειράς.

Όπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων καθώς θα δούμε τη σχέση που είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε ο πρώτος κύκλος της σειράς στο φινάλε.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ