2024-07-20 12:30:03
Φωτογραφία για Ο Μελέτης Ηλίας για την  Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: «Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση»
Μετά την μεγάλη του επιτυχία στη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», την ερχόμενη σεζόν θα απολαύσουμε τον Μελέτη Ηλία στο νέο κύκλο της Μάγισσας.

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά μίλησε για το νέο του ρόλο με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό.

«Του χρόνου Μάγισσα. Θα δούμε τους προγόνους των πρωταγωνιστών του προηγούμενου κύκλου. Θα δούμε ουσιαστικά 100 χρόνια πριν. Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση, ούτε η εποχή.

Είναι η Ενετοκρατία, κάπου μετά το 1700 στη Μάνη, που δεν έχει αποτυπωθεί σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Έχουμε φτάσει νομίζω μέχρι την επανάσταση.

Και το να συμμετέχεις σε κάτι που είναι αχαρτογράφητα νερά είναι δύσκολο, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις κάτι που δεν έχεις κάπου να πιαστείς»

Τι θα δούμε στο νέο κύκλο

Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει με τον γιο της Θεοφανώς στις αρχές του 20ού αιώνα να ψάχνει απαντήσεις στο πώς κληρονόμησε το χάρισμά του και μέσω της αναζήτησης αυτής θα μεταφερθούμε στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου εκεί θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου ως μάγισσα
. Σ εκείνη άλλωστε ανήκε και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο που βρήκε ο Μισέλ. Οπως η Θεοφανώ με την Κυπριανή που συμβόλιζαν το καλό με το κακό, έτσι και στο 1710 θα δούμε τη Μαρία Κίτσου να συγκρούεται με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η εμφάνιση της ηθοποιού στο τρέιλερ έγινε στον πύργο των Λασκαραίων, καθώς θα δούμε τι σχέση είχε με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Στα νέα επεισόδια θα δούμε να δίνονται απαντήσεις και σε πολλά ερωτηματικά που άφησε η σειρά Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ