2024-07-20 16:04:51
Φωτογραφία για Άννα Βίσση: Έπεσε μαύρο στη συναυλία της – Αποχώρησε το κοινό



 Μαύρο έπεσε στη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση χθες 19/7 στα Χανιά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει το κοινό από τον συναυλιακό χώρο.. Η Άννα Βίσση συνεχίζει να παρασύρει τον κόσμο με την φωνή της και την σκηνική της παρουσία, μέσα από τις καλοκαιρινές της συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Στην χθεσινή συναυλία της στα Χανιά της Κρήτης, επικράτησε πανικός. Όπως μεταδίδει το zarpanews, λίγο πριν το τέλος της συναυλίας “έπεσε μαύρο” στη σκηνή και η μουσική σταμάτησε.

Ο ήχος και τα φώτα σταμάτησαν να λειτουργούν, κάτι που συμβαίνει σπάνια. Το τεχνικό πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να αποχωρεί από τη συναυλία. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της δεν πτοήθηκαν από το πρόβλημα που προέκυψε.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα συνέχισε την εμφάνιση ακόμα και για τους λίγους που ήταν κοντά στη σκηνή, που ήταν οι μόνοι που μπορούσαν να τους ακούσουν χωρίς μικρόφωνα. ο τεχνικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά τα μεσάνυχτα, με τη διάσημη τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της να συνεχίζουν το live.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ