2024-07-24 14:30:02
Φωτογραφία για Με ριζικές αλλαγές τη νέα σεζόν τα δελτία της ΕΡΤ
Μετά από δυο χρόνια στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ φαίνεται πως ήρθε η ώρα να συμβεί κάτι που πολλάκις έχει γραφτεί τον τελευταίο χρόνο. Ο Γιώργος Κουβαράς είναι έτοιμος να αφήσει το “πλοίο” σε άλλον καπετάνιο. 

Όπως σας έχω ενημερώσει πριν από καιρό με προηγούμενο άρθρο, ο δημοσιογράφος ετοιμάζεται να δώσει τη θέση του στο δελτίο παραμένοντας ωστόσο στην ΕΡΤ με τις εκπομπές που παρουσιάζει, ενώ παράλληλα θα κρατήσει και τον ρόλο του σχολιαστή σε καίρια θέματα της επικαιρότητας.

Το πρόσωπο που θα αναλάβει δεν είναι άλλο από τον Απόστολο Μαγγηριάδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου και μάλιστα χαίρει τόσο της εκτίμησης των στελεχών της δημόσιας τηλεόρασης όσο και των τηλευεατών. Τη θέση του εκτός απροόπτου στα δελτία του Σαββατοκύριακου αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Μούτσιος, ο οποίος παρουσιάζει το δελτίο στο ERTNews και βρίσκεται στην δημόσια τηλεόραση από το 2022.

Πάντως, πέρα από τις αλλαγές στα πρόσωπα, οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η ώρα του κεντρικού δελτίου παραμένει στις 18.00.

Γράφει η Τίνα Μεσσαορπούλου (tinasmess)

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ