2024-07-26 12:30:02
Φωτογραφία για Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν θα κυνηγήσω τον Λιάγκα για να τον χαιρετήσω…
Έναν απολογισμό της επαγγελματικής του πορείας έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ μίλησε για τα προσεχή τηλεοπτικά του σχέδια αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Κάθε χρονιά λέω να ηρεμήσω να δω τι γίνεται και στη ζωή μου και λέω ότι “αυτή η χρονιά είναι η πιο κουραστική”. Δεν ισχύει. Κάθε φορά η επόμενη είναι η πιο κουραστική. Βέβαια, είναι αυτά τα παραγωγικά χρόνια. Δεν ξέρω που είναι το στοπ, πρέπει τώρα όταν θα ηρεμήσω να το βάλω το ρημάδι το στοπ. Ξαφνικά θα ξυπνήσω και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα έχω βρεθεί και δεν θα έχει πισωγύρισμα».

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να βάλω μία άνω τελεία στα επαγγελματικά μου. Αγαπώ τη δουλειά μου, μέσα από τη δουλειά μου ισορροπώ. Κάθε φορά λέω ‘όχι” και πατάω περισσότερο γκάζι» είπε αρχικά.

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστέφει τηλεοπτικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά απάντησε: «Είναι θέμα γουριού, δεν λέω τίποτα επίσημα, αν δεν πει επίσημα το κανάλι. Έχουμε δει τόσα που έστω και μια μέρα όλα ανατρέπονται».


Στην ερώτηση αν έχει επαφές με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και την Ελένη Μενεγάκη και αν την έχει επισκεφθεί στα Άχλα στην Άνδρο απάντησε:

«Στα Άχλα δεν έχω πάει, μιλάω με την Ελένη. Δεν πήγα ούτε όταν συνεργαζόμασταν. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι τον χώρο του καθενός. Δεν θέλω να μπλέκω τη δουλειά με τα προσωπικά. Αυτό έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν έχουμε ιδωθεί, αν ιδωθούμε θα χαιρετηθούμε, εκτός κι αν γυρίσει τα μούτρα του και φύγει. Δεν θα τον κυνηγήσω κιόλας».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ