2024-07-27 08:00:02
Φωτογραφία για Ο Κοκλώνης αναλαμβάνει την παραγωγή του Μουτσινά στον ALPHA

 Τι συμβαίνει με την πολυαναμενόμενη επιστροφή – εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ALPHA, και σε ποια κίνηση ματ προέβη στο… 90′, τόσο ο Νίκος Κοκλώνης, όσο και ο παρουσιαστής μαζί με το κανάλι;

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, και ενώ είναι θέμα… ωρών πια να υπογράψει και επίσημα -εάν δεν το έχει κάνει ήδη- ο Νίκος Μουτσινάς με το κανάλι του ALPHA, ο Νίκος Κοκλώνης και η εταιρεία Barking Well Media θα αναλάβει την παραγωγή της νέας του εκπομπής, που θα προβάλλεται -με εκπλήξεις- δυο φορές την εβδομάδα στην βραδινή ζώνη του καναλιού.

Γιατί βόμβα; Για δυο λόγους. Πρώτον, γιατί είναι ακόμα μια έκπληξη από πλευράς Νίκου Κοκλώνη, αφού μετά την ανάληψη τριών και πλέον παραγωγών στην ψυχαγωγία του MEGA (Χρηστίδου, Μπάρκα, Τσουρός, σειρά μυθοπλασίας), ισχυροποιείται με -επιπλέον του δικού του σόου και της Κατερίνας Καινούργιου-, με μια έξτρα παραγωγή στον ALPHA, και μάλιστα “λουκουμάκι” για τις διαφημιστικές και τα εμπορικά. Δεύτερον, γιατί για τους καλά γνωρίζοντες, όλο το παιχνίδι παιζόταν εδώ και καιρό, ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής Green Pixel και αυτή της Foss productions, μέχρι που έσκασε η ανατροπή στις… καθυστερήσεις.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ