2024-07-30 08:52:48
Φωτογραφία για Ινδία: Σιδηροδρομικό δυστύχημα με δύο νεκρούς και 20 τραυματίες
 Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν όταν 18 βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας Howrah-Mumbai εκτροχιάστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες κοντά στο τμήμα Charadharpur του Jharkhand. 

Οι σιδηροδρομικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το περιστατικό σημειώθηκε όταν ένα τρένο εμπορευμάτων εκτροχιάστηκε και συγκρούστηκε με το Howrah-Mumbai Mail που περνούσε από την αντίθετη πλευρά. Όλοι οι τραυματίες επιβάτες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο κεντρικό νοσοκομείο Tata στο Jamshedpur.

Μετά το περιστατικό, οι Ινδικοί Σιδηρόδρομοι ακύρωσαν πέντε τρένα, συμπεριλαμβανομένων των Howrah-Titalgarh-Kantabanji Express, Kharagpur-Jhargram-Dhanbad Express, Howrah-Barbil-Howrah Jan Shatabdi Express, Tatanagar-Itwari Express και LTT-Express.

Νωρίτερα, στις 18 Ιουλίου, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από εκτροχιασμό πολλών φορτηγών του Dibrugarh Express στην Gonda του Uttar Pradesh.

Η επικεφαλής υπουργός της Δυτικής Βεγγάλης Mamata Banerjee ρώτησε το Κέντρο, λέγοντας: «Αυτή η σειρά από εφιάλτες σχεδόν κάθε εβδομάδα, αυτή η ατελείωτη πομπή θανάτων και τραυματισμών στις σιδηροδρομικές γραμμές: για πόσο καιρό θα το ανεχόμαστε αυτό;»

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ