2024-07-31 09:54:18
Φωτογραφία για Η Κίνα εγκαινιάζει νέο σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας για να ενισχύσει το Δέλτα του ποταμού Yangtze
Ένα τρένο υψηλής ταχύτητας τρέχει στη σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει τις πόλεις Hangzhou και Wenzhou στην περιοχή Δέλτα του ποταμού Yangtze της ανατολικής Κίνας. /CFP

news.cgtn.com

Ένας νέος σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας τέθηκε σε δοκιμαστική λειτουργία την Τρίτη, συνδέοντας δύο οικονομικές πόλεις βαρέων βαρών Hangzhou και Wenzhou στην περιοχή Δέλτα του ποταμού Yangtze της ανατολικής Κίνας.

Εκτείνοντας 260 χιλιόμετρα, ο σιδηρόδρομος έχει σχεδιασμένη ταχύτητα 350 χλμ. την ώρα και εννέα σταθμούς, προσφέροντας μια λύση ταχείας διέλευσης κατά μήκος της διαδρομής που διασχίζει τους οικονομικούς κόμβους Hangzhou, Yiwu και Wenzhou στην περιοχή δέλτα που είναι γνωστή ως μία από τις πιο δυναμικές οικονομικά της χώρας. περιφέρειες.

Ο Wang Chang, ο υπεύθυνος του σιδηροδρομικού έργου με τη σιδηροδρομική θυγατρική του Ινστιτούτου Ανάπτυξης και Προγραμματισμού Zhejiang, είπε ότι το σιδηροδρομικό έργο είναι ένα εθνικό πιλοτικό πρόγραμμα μεταρρύθμισης μεικτής ιδιοκτησίας για την εισαγωγή κοινωνικού κεφαλαίου στην κατασκευή σιδηροδρόμων.


Ο υπεραστικός σιδηρόδρομος είναι συνδεδεμένος με το σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας στην περιοχή του δέλτα. Πλούσιοι τουριστικοί πόροι, συμπεριλαμβανομένου του Hangzhou, μιας πόλης που ονομάζεται "Heaven on Earth" για τις αρχιτεκτονικές της απολαύσεις, καθώς και το όρος Xianhua και ο ποταμός Nanxi συνδέονται με τη γραμμή.

Η γραμμή έχει μεγάλη σημασία για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων του κοινού και την προώθηση ολοκληρωμένης ανάπτυξης υψηλότερης ποιότητας του Δέλτα του ποταμού Yangtze, δήλωσε ο Wang.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ