2024-07-31 22:23:15
Φωτογραφία για InnoTrans 2024:  Από 24 Σεπτεμβρίου  εως 27 Σεπτεμβρίου η Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Μεταφορών στο Βερολίνο
Το InnoTrans είναι η σημαντικότερη παγκόσμια εκδήλωση για τον σιδηροδρομικό τομέα και η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για την τεχνολογία των μεταφορών, με επίκεντρο τις σιδηροδρομικές μεταφορές και τις υποδομές, καθώς και τις δημόσιες συγκοινωνίες. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Messe Berlin και πραγματοποιείται στη γερμανική πρωτεύουσα κάθε δύο χρόνια.

era.europa.eu

unife.org

Η εκδήλωση συγκεντρώνει φορείς χάραξης πολιτικής, εμπειρογνώμονες του κλάδου, εκπροσώπους τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα και από σιδηροδρομικές εταιρείες για να συζητήσουν τις τάσεις, να παρουσιάσουν τεχνολογικές καινοτομίες στους τομείς των σιδηροδρόμων και των μεταφορών και να μιλήσουν για το μέλλον τους.

Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Κοινή Επιχείρηση Σιδηροδρόμων της Ευρώπης συνεργάζονται για το InnoTrans 2024 .

Ένα κοινό περίπτερο θα φιλοξενήσει πολυάριθμες εκδηλώσεις και θα παρουσιάσει μερικές από τις πιο πρόσφατες σιδηροδρομικές καινοτομίες. Ένα ειδικό τρένο θα φτάσει στο Βερολίνο από τις Βρυξέλλες, θα φέρει τη σημαία για περισσότερες διασυνοριακές σιδηροδρομικές υπηρεσίες. Τα βραβεία Women in Rail θα γιορτάσουν μερικές αξιοσημείωτες συνεισφορές στις γυναίκες στον σιδηρόδρομο και τα επιτεύγματά τους.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ