2024-08-04 09:30:07
Φωτογραφία για Grand Hotel: Η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel, έρχεται την ερχόμενη σεζόν και τα μυστικά μιας δολοφονίας έρχονται να φέρουν στο φως καταιγιστικές εξελίξεις.

Όλα μοιάζουν ιδανικά στο πολυτελές ξενοδοχείο αλλά όσα κρύβονται μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι!

Ένας νεαρός άντρας αποφασίζει να επισκεφθεί το ξενοδοχείο και να ψάξει βήμα βήμα όλα όσα συνέβησαν με την αδελφή του, αφού όλοι αδιαφορούν!

Ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα και τότε θα έρθει αντιμέτωπος με ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Οι πρωταγωνιστές της σειράς μπήκαν στο set για την επίσημη φωτογράφιση της σειράς και εκεί εντοπίσαμε και έναν ακόμη ηθοποιό που θα συμμετέχει.

Ένα πρόσωπο γνώριμο, ένας ζεν πρεμιέ των ελληνικών σειρών, που το ταλέντο του αποθεώθηκε μέσα από τη σειρά, Ψυχοκόρες.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Βάρθη, τον οποίο και απολαύσαμε στον ρόλο του αδίστακτου Τάσου που πλήρωσε ακριβά με τη ζωή του!

Grand Hotel – Η υπόθεση της σειράς



Κηφισιά 1925. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί. Από έναν συνάδελφό της πληροφορείται ότι την απέλυσαν λόγω κλοπής. Όμως, εκείνος δεν πείθεται!

Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράση. Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών.

Ο νεαρός άντρας θα ξεσκεπάσει μυστικά και θα ανοίξει πόρτες που θα έπρεπε να μείνουν για πάντα κλειστές. Μόνη σύμμαχός του θα γίνει στην πορεία η κόρη της ιδιοκτήτριας., μια γοητευτική γυναίκα με ανεξάρτητο πνεύμα, πρόσφατα αρραβωνιασμένη με τον οικονομικό διευθυντή κατόπιν των πιέσεων της μητέρας της, την οποία ερωτεύεται με την πρώτη ματιά.

Όταν εκείνη ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, θα δεχτεί να τον βοηθήσει. Παράλληλα, την υπόθεση προσπαθεί να ερευνήσει και ένας αστυνομικός με δυσμένεια.



Grand Hotel – Οι πρωταγωνιστές της σειράς



Το βασικό καστ περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα στους πρώτους ρόλους: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμος Σκιαδιαρέσης, Τάσος Νούσιας, Κόρα Καρβούνη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Το καστ θα ολοκληρωθεί άμεσα καθώς τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες μέρες.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς βρέθηκαν όλοι μαζί στην ανάγνωση σεναρίου και απευθύνθηκαν σε σύνδεση στους δημοσιογράφους αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και συναισθήματα για τη συμμετοχή τους.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Γεράσιμου Σκιαδαρέση που αναλαμβάνει τον ρόλο του αστυνομικού που θα εξιχνιάσει κάθε μυστήριο στο Grand Hotel. Όπως είπε η χαρά του είναι μεγάλη που θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, έναν ρόλο «καλού» μετά τον «κακό» στο Ναυάγιο.

Ο Τάσος Νούσιας παρότρυνε να κάνουμε booking στο Grand Hotel για να μάθουμε περισσότερα για τον ρόλο του, αποκάλυψε όμως ότι θα υποδυθεί έναν άνθρωπο με υψηλό αξιακό κώδικα που αγωνίζεται για όλους και προέρχεται από τις κοινότητες των προσφύγων που κατέκλυσαν την Αθήνα μετά τη Μικρασιατική καταστροφή.







Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ