2024-08-05 09:00:05
Φωτογραφία για ΕΡΤ: Στις 5 το πρωί θα ξεκινούν πλέον οι Συνδέσεις

 Η ΕΡΤ έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, έχοντας βάλει στόχο το ζωντανό πρόγραμμά της να ξεκινάει στις 5 το πρωί.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, η εκπομπή «Συνδέσεις» την οποία παρουσιάζουν ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου, θα μεταδίδεται πλέον από τις 5:00 μέχρι τις 9:00, κάτι που αναμένεται να την κάνει πρωταγωνίστρια στην ζώνη και να ανεβάσει την τηλεθέαση.

Αντίστοιχα το ίδιο ωράριο επιθυμεί η διοίκηση της Δημόσιας τηλεόρασης να ισχύσει και για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή του Δημήτρη Κοτταρίδη και της Νίνας Κασιμάτη.

Η απόφαση αυτή προκαλεί αναστάτωση λόγω της αλλαγής στις βάρδιες, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινάει το πρόγραμμα με δελτίο ειδήσεων και μισή ώρα μετά (5:30) να ξεκινούν οι ενημερωτικές εκπομπές.

Η αναμόρφωση ωστόσο αφορά και τις ψυχαγωγικές εκπομπές που έπονται, οι οποίες θα ξεκινούν στις 9:00, με το «Πρωίαν σε είδον» που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελίτα να έχει τρίωρη διάρκεια, όπως φυσικά και οι εκπομπές το Σαββατοκύριακο.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγωνία για το OPEN
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγωνία για το OPEN
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ