2024-08-06 11:30:01
Φωτογραφία για Grand Hotel: Ηθοποιός έκπληξη στον ρόλο της καμαριέρας που εξαφανίζεται

 



Μία ηθοποιός έκπληξη εισβάλλει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 και θα υποδυθεί την καμαριέρα που εξαφανίζεται. Ποια θα την υποδυθεί;

O λόγος για την Μαρία Μπατή, που την είχαμε δει για λίγο και στο πλευρό του Αναστάση Ροιλού στον πρώτο κύκλο της Μάγισσας. Η ηθοποιός, αλλάζει εμφάνιση και υποδύεται έναν κομβικό ρόλο στη νέα σειρά ”Grand Hotel” στον ΑΝΤ1.

Μέσα από φωτογραφίες σε στόρι που μοιράστηκε η ηθοποιός, από την επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών, είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της, αλλά και μία μυσταγωγική φωτογραφία, ως καμαριέρα του ξενοδοχείου των μεγάλων μυστικών.



Οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση του Grand Hotel

Κηφισιά 1925. Ο μίτος της ιστορίας με επίκεντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο αρχίζει να ξετυλίγεται όταν ένας νεαρός καταφθάνει σε αυτό αναζητώντας τα ίχνη της αδελφής του, η οποία εργαζόταν εκεί ως καμαριέρα.



Καθώς υποψιάζεται ότι πρόκειται για πλεκτάνη εις βάρος της είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια. Η υπόθεση της εξαφάνισης μετασχηματίζεται σε υπόθεση δολοφονίας. Ο αδελφός του θύματος, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιάννης Κουκουράκης, κάνει σκοπό της ζωής του τον εντοπισμό του δράση. Βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό, θα κινηθεί ανάμεσα στις κουζίνες και τις κάμαρες των υπαλλήλων με την ίδια άνεση που θα κινηθεί και ανάμεσα στις μεγάλες αίθουσες και τις πολυτελείς σουίτες των επισκεπτών.



Ανάμεσα στους εκλεκτούς ηθοποιούς που θα δούμε στη σειρά «Grand Hotel», είναι και η Καλλιόπη Χάσκα, που υποδύεται τη μια από τις κόρες της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου -τον ρόλο της άλλης έχει η Τζώρτζια Κουβαράκη-, η οποία διεκδικεί το ξενοδοχείο πολύ δυναμικά.



Iδιοκτήτρια είναι η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ενώ τον αστυνομικό που θα φέρει στο φως τις μεγαλύτερες αλήθειες, θα υποδυθεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ρόλους αινιγματικούς και γεμάτους ενδιαφέρον θα έχουν και ο Γιώργος Γεροντιδάκης με τον Τάσο Νούσια, αλλά και η Κόρα Καρβούνη, η Φωτενή Παπαθεοδώρου και η Γιολάντα Καλογεροπούλου.







Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το tvnea.com έρχεται ανανεωμένο...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το tvnea.com έρχεται ανανεωμένο...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ