2024-08-12 13:21:47
Φωτογραφία για FREEGR TIPS: Τι να κάνεις αν δεν έχεις σήμα στο κινητό!



 Πολλές φορές έχουμε βρεθεί σε περιπτώσεις που το κινητό μας δεν έχει το απαραίτητο σήμα με αποτέλεσμα να επιβραδύνει την εμπειρία μας. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, όπως χαλασμένη SIM, χαλασμένο SIM tray ή και προβλήματα στο ίδιο το τηλέφωνο. Υπάρχουν όμως ορισμένα βήματα ως προς το λογισμικό που μπορείς να κάνεις για να δεις αν θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσηςAndroid: Σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή της οθόνης για πρόσβαση στις Γρήγορες Ρυθμίσεις και πατήστε το εικονίδιο Λειτουργίας Πτήσης. Περιμένετε 15 δευτερόλεπτα και ξαναπατήστε το.iPhone: Από το Κέντρο Ελέγχου (σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία για iPhone X και νεότερα ή προς τα επάνω από το κάτω μέρος για παλαιότερα μοντέλα), ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη Λειτουργία Πτήσης.Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σαςAndroid: Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε Επανεκκίνηση
. Αν δεν υπάρχει επιλογή επανεκκίνησης, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή.iPhone: Κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου/αφύπνισης και ένα από τα κουμπιά έντασης για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Ενεργοποιήστε το ξανά κρατώντας το ίδιο κουμπί.Αφαιρέστε και επανατοποθετήστε την κάρτα SIM: Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο κάρτας SIM ή έναν συνδετήρα για να αφαιρέσετε την κάρτα SIM, ελέγξτε αν είναι καθαρή και χωρίς ζημιές και τοποθετήστε την ξανά.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και ενημερώστε το λογισμικόiPhone: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες για να ελέγξετε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις για τις ρυθμίσεις του παρόχου.Android: Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και αναζητήστε «ρυθμίσεις παρόχου» ή ελέγξτε τη σχετική ενότητα στις Ρυθμίσεις Δικτύου.Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύουAndroid: Στις Ρυθμίσεις, αναζητήστε «επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου» και επιλέξτε την αντίστοιχη επιλογή.iPhone: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μεταφορά ή Επαναφορά iPhone > Επαναφορά > Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Αν τα παραπάνω δεν λύσουν το πρόβλημα, τότε καλό είναι να επικοινωνήσεις με τον πάροχο κινητής για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιον πύργο κινητής.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ