2024-08-16 11:00:05
Φωτογραφία για Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Δείτε φωτογραφικό υλικό & on set στιγμιότυπα
"Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά" έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Όσο πλησιάζει ο καιρός όλο και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για το prequel της σειράς "Η Μάγισσα" που καθήλωσε την περασμένη σεζόν τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1. Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την προετοιμασία του cast και τα πρώτα γυρίσματα της σειράς.

Οι ηθοποιοί δίνουν σάρκα και οστά στους ήρωες που έπλασαν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, η κάμερα καταγράφει υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου και η ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Μαρία Κίτσου, η οποία λίγο καιρό πριν, είχε πει στην κάμερα του ΑΝΤ1:

«Βρισκόμαστε στον πύργο των Λασκαραίων. Μόλις τελειώσαμε το πρώτο teaser. Με τον Λευτέρη συνεννοούμαστε με τα μάτια. Είναι σαν να γύρισα σε μια γνώριμη αγκαλιά ενός σκηνοθέτη που λατρεύω. Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή, νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου» είπε αρχικά και συνέχισε:


«Η πρόταση μού έγινε σε μια παράσταση της Μήδειας που έγινε το καλοκαίρι. Μου σιγοψιθύρισαν ότι σκοπεύουν να κάνουν κάτι σαν prequel και με είχαν στο μυαλό τους για τον ρόλο αυτό. Δεν μου είπαν πολλά πράγματα. Μου είπαν ότι θα είναι ένας αντιήρωας!»

Η Μαρία Κίτσου επίσης πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου. Δηλώνω συγκλονισμένη για αυτό που έχω πάρει στα χέρια μου. Νομίζω θα καθηλώσει το κοινό μοναδικά. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο!

Το prequel ξεκινάει με την Πανδώρα και ήρωες που θα εισαχθούν στη σειρά και θα δουν πώς ξεκίνησε η κατάρα».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες:

Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ