2024-08-20 13:00:05
Φωτογραφία για Ο πεντάχρονος θαυμαστής του τρένου Πεντολίνο γίνεται αρχάριος εκπαιδευόμενος μηχανοδηγός!
Η Avanti West Coast εκπλήσσει τον νεαρό θαυμαστή του τρένου αφού ανακάλυψε την αγάπη του για τον Πεντολίνο

Ο πεντάχρονος Ντάνιελ Ρότζερσον αποκτά μοναδική γνώση του σιδηροδρόμου με εμπειρία οδηγού τρένου

newsdesk.avantiwestcoast.co.uk

Η Avanti West Coast καλωσόρισε τον νεότερο εκπαιδευόμενο της στη σχολή οδηγών της στο Crewe ως μέρος μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης για έναν superfan του τρένου.

Ο πεντάχρονος Daniel Rogerson, από το Standish του Wigan, προσκλήθηκε σε μια ημερήσια έξοδο για μια μοναδική εικόνα του σιδηροδρόμου, αφού ο Avanti West Coast ανακάλυψε το πάθος του για το Pendolinos.

Από πολύ μικρός, ο Ντάνιελ αγαπούσε τα τρένα.

   

 Σε ηλικία ενός έτους, του χάρισε μια ξύλινη γραμμή τρένου από τη μαμά του, Elaine, η οποία έχει επεκταθεί και τώρα γεμίζει το σαλόνι της οικογένειας.

Όταν ο Ντάνιελ δεν παίζει με την αγαπημένη του σιδηροδρομική γραμμή, του αρέσει να παρακολουθεί τρένο – ένα χόμπι που ξεκίνησε όταν μπορούσε να παρακολουθήσει τα εμβληματικά Pendolinos της Avanti West Coast να περνούν από το παράθυρο του προηγούμενου οικογενειακού του σπιτιού, το οποίο έμπαινε στην κύρια γραμμή της Δυτικής Ακτής
. Τώρα περνά ώρες με τον παππού του βλέποντας τα τρένα να περνούν από τον τοπικό του σταθμό.

Αλλά η αγαπημένη του δραστηριότητα είναι η αγάπη του Ντάνιελ για ιππασία με Pendolino – με τη μαμά του να τον συνοδεύει τακτικά σε σιδηροδρομικά ταξίδια μεταξύ Γουίγκαν και Λάνκαστερ, ώστε να μπορεί να ζήσει τα ταξίδια υψηλής ταχύτητας με την άνεση ενός βαγονιού.

Ο ενθουσιασμός του Daniel για τα τρένα ώθησε τη μαμά του να έχει ένα κρεβάτι ειδικά φτιαγμένο σε σχήμα Pendolino από την τοπική επιχείρηση ζωγραφικής επίπλων, την Octavia Chic.

Η ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Avanti West Coast εντόπισε το κρεβάτι σε σχήμα τρένου σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter) και πρόσφερε στον θαυμαστή την ευκαιρία να γίνει οδηγός τρένου για την ημέρα.

Επισκεπτόμενος την Ακαδημία Ταλέντου - το σπίτι του Κέντρου Εκπαίδευσης Οδηγών του χειριστή υπεραστικών πόλεων - ο Daniel απόλαυσε μια αποκλειστική δοκιμαστική οδήγηση του προσομοιωτή, καθώς και την ευκαιρία να καθίσει στην καμπίνα του οδηγού της εκπαίδευσης Pendolino.

Η ομάδα της Δυτικής Ακτής του Avanti του έκανε επίσης μια περιήγηση στα παρασκήνια του σταθμού Crewe, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου του εκφωνητή, και του δίδαξε πώς να στέλνει ένα τρένο. Υπήρχε πολύς χρόνος και για τρένο!

Η Natalie Whitehouse, Επικεφαλής Μάθησης και Ανάπτυξης στην Avanti West Coast, δήλωσε: «Περάσαμε υπέροχα καλωσορίζοντας τον Daniel στη σχολή οδηγών μας για εκείνη την ημέρα.

«Με τον Ντάνιελ να έχει τόση αγάπη για τα τρένα, ήταν υπέροχο να του δώσω την ευκαιρία να βιώσει πώς είναι να βρίσκεσαι στην καμπίνα του οδηγού με τη μαμά του. Φαινόταν σαν στο σπίτι του και μας εντυπωσίασε με τις γνώσεις του, καθώς και με την προθυμία του να μάθουμε!».

Η μαμά του Daniel, Elaine Rogerson, είπε: «Ο Ντάνιελ λατρεύει να παρακολουθεί τρένα – είτε είναι από την κοντινή γέφυρα του τρένου είτε στο YouTube. Έτσι, το να σου δόθηκε η ευκαιρία να γίνεις αρχάριος οδηγός τρένου ήταν εκπληκτικό! Είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! Μετά από το πέρασμά του στη σχολή οδηγών του Avanti West Coast, δεν μπορούσα να είμαι πιο σίγουρος ότι προορίζεται να γίνει οδηγός τρένου.»

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ