2024-08-21 16:53:49
Φωτογραφία για Νέο νυχτερινό τρένο από Βρυξέλλες προς Βενετία στις αρχές του 2025 - Θα περνά από 9 πόλεις.
Η European Sleeper ανακοίνωσε μια νέα εποχική υπηρεσία που θα διασχίζει την Ευρώπη από τη Βόρεια Θάλασσα έως την Αδριατική, περνώντας από εννέα διαφορετικές πόλεις.

Ο όμιλος σιδηροδρόμων λέει ότι η διαδρομή έχει επιλεγεί για να φιλοξενήσει τόσο τις διακοπές χειμερινών σπορ, τις διακοπές στην πόλη και το Καρναβάλι της Βενετίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το πότε θα ξεκινήσει να τρέχει και πού θα μεταφέρει τους επιβάτες.

Το νέο νυχτερινό τρένο έρχεται «ως απάντηση στην υψηλή ζήτηση για ταξίδια χειμερινών σπορ, στις επιλογές ταξιδιών στην πόλη και στην έλλειψη κατάλληλων σιδηροδρομικών συνδέσεων», σύμφωνα με το European Sleeper.

Το εποχικό δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις Βρυξέλλες και θα τελειώσει στη Βενετία, νέος προορισμός για τη βελγο-ολλανδική εταιρεία. Το ολονύκτιο ταξίδι θα μεταφέρει τους επιβάτες μέσω του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας πριν καταλήξει στην Ιταλία.


Θα κάνει στάση στην Αμβέρσα, το Ρότερνταμ, την Ουτρέχτη, την Κολωνία, το Μόναχο, το Ίνσμπρουκ και τη Βερόνα καθ' οδόν.

«Οι επιβάτες θα μπορούν να επιβιβαστούν στο τρένο μας από το Βέλγιο και την Ολλανδία και να χαλαρώσουν στην άνεση του αυτοκινήτου του εστιατορίου, ενώ το τρένο θα τους μεταφέρει μέσω Γερμανίας και Αυστρίας και στις Άλπεις, καταλήγοντας στις ιστορικές πόλεις της Βερόνα και της Βενετίας. την επόμενη μέρα», λέει ο Chris Engelsman, συνιδρυτής της European Sleeper.

Η στάση στο Ίνσμπρουκ, την πύλη προς τις Αυστριακές Άλπεις, έχει στόχο να διευκολύνει τις διακοπές χειμερινών σπορ.

Το εναρκτήριο ταξίδι θα αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες στις 5 Φεβρουαρίου 2025, με την υπηρεσία να λειτουργεί περίπου δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου και διαρκεί περίπου 15 ώρες.

«Αυτό το πρόγραμμα φιλοξενεί τις σχολικές διακοπές και την περίοδο αιχμής των χειμερινών σπορ και παρέχει μια βιώσιμη, ευχάριστη επιλογή ταξιδιού στο διάσημο καρναβάλι της Βενετίας», λέει ο Ένγκελσμαν.

«Αυτό σηματοδοτεί ένα νέο σημαντικό ορόσημο για το European Sleeper και την ευκολία του νυχτερινού ταξιδιού σε όλη την Ευρώπη πιο βιώσιμα».

Πότε ανοίγει η κράτηση για το νέο νυχτερινό τρένο του European Sleeper;

Η European Sleeper λέει ότι ακόμη οριστικοποιεί τις ώρες αναχώρησης και άφιξης με τις αρχές και ένα χρονοδιάγραμμα θα δημοσιοποιηθεί σύντομα.

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων.

Η κράτηση θα ανοίξει επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου. Η υπηρεσία θα είναι επίσης διαθέσιμη για κράτηση μέσω του συνεργάτη Green City Trip, ενός περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένου ταξιδιωτικού πράκτορα με έδρα την Ολλανδία.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ