2024-08-22 14:30:02
Φωτογραφία για Νέες εγκρίσεις σειρών και εκπομπών από την ΕΡΤ - Σε ποιες εταιρείες γίνονται οι αναθέσεις;
Νέες εγκρίσεις σειρών και εκπομπών από το ΔΣ της ΕΡΤ. Στην τελευταία συνεδρίαση του Αυγούστου, το ΔΣ της εταιρείας, με ψήφους πέντε υπέρ και δύο κατά, ενέκρινε τις μεικτές παραγωγές για τη νέα σεζόν, χωρίς να αναφέρει το κόστος τους.

Συγκεκριμένα ανατέθηκαν:

– Η εκπομπή «Συνδέσεις» στην εταιρεία Ι. Βασιλειάδης και ΣΙΑ ΕΕ, για 87 επεισόδια διάρκειας 120 λεπτών.

– Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» στην εταιρεία B και G productions IKE, για 53 επεισόδια διάρκειας 180 – 240 λεπτών.

– Η εκπομπή «Βραδυνή Ενημέρωση» στην εταιρεία Θεοφάνης Συναδινός E-Prod, για 34 επεισόδια διάρκειας 60 λεπτών.

– Η εκπομπή «Στο Κέντρο» στην ατομική επιχείρηση Ελένη Κ. Αφεντάκη, για 18 επεισόδια διάρκειας 120 λεπτών.

Ακόμη, ομόφωνα εγκρίθηκε η νέα σειρά «Μην το πεις στο αφεντικό μου» στην εταιρεία Primavisione ΑΕ του Διονύση Παναγιωτάκη, για 30 επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών, χωρίς να αναγράφεται το κόστος
. Το πράσινο φως, με ψήφους 5-2, πήρε το τηλεπαιχνίδι «Τα τετράγωνα των αστέρων», το οποίο ανατέθηκε στην εταιρεία GV Productionς – Βουρλούμης Γεώργιος και ΣΙΑ ΟΕ, για 323 επεισόδια διάρκειας 60 λεπτών, αλλά και η εκπομπή, επίσης με ψήφους 5-2, με προσωρινό τίτλο «Απόψε ελάτε σε εμάς», η οποία ανατέθηκε στην ατομική επιχείρηση Κωνσταντίνος Γ. Γανωτής, για 32 επεισόδια διάρκειας 120 λεπτών. Ομόφωνα, αντιθέτως, εγκρίθηκε η κινηματογραφική παραγωγή με τίτλο «Βύθιση», η οποία θα λάβει χρηματοδότηση 35.000 ευρώ επί συνολικού προϋπολογισμού 214.415 ευρώ της εταιρείας Marni Films.

Πηγή: typologies

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ