2024-08-24 09:55:22
Φωτογραφία για Σε κλίμα συγκίνησης η ονοματοδοσία της βιβλιοθήκης Καρυώτισσας σε «Βιβλιοθήκη Άννα Μικροπούλου»
Σε κλίμα συγκίνησης η ονοματοδοσία της βιβλιοθήκης Καρυώτισσας σε «Βιβλιοθήκη Άννα Μικροπούλου»

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Αυγούστου, στις 9.00 μ.μ., η τελετή ονοματοδοσίας της Βιβλιοθήκης Καρυώτισσας σε «Βιβλιοθήκη ΑΝΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΥ», στη Μνήμη της αείμνηστης Άννας Μικροπούλου που "έφυγε" τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή πριν από λίγους μήνες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, «η ονοματοδοσία της βιβλιοθήκης έγινε ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς της Άννας Μικροπούλου στην τοπική κοινωνία, αφού εκτός των άλλων, ίδρυσε την βιβλιοθήκη της Καρυώτισσας μόνη της και την εμπλούτιζε συνεχώς».

Στην τελετή, εκτός από τον Δήμαρχο Πέλλας, παρόντες ήταν οι ... Αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νίκος Κατσαμπέρης, Μεγάλου Αλεξάνδρου Κωνσταντίνος Κεχαγιαδάκης, Οικονομικών Τζένη Δεντσίδου, Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Θέμης Μάγγος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρυώτισσας Ιορδάνης Ταχτατζής, ο κοινοτικός σύμβουλος Ιωάννης Βουβός, ο Πρόεδρος του Π.Σ. «Ακρίτες» Καρυώτισσας Ρήγας Δεληδιαμαντής κα.


Πριν από την εκδήλωση ονοματοδοσίας τελέστηκε από τον π. Κωνσταντίνο Γιαλατζόπουλο ο μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ αργότερα, στο πλαίσιο του εορτασμού του, ακολούθησαν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία, με παραδοσιακά συγκροτήματα από τον Π.Σ. "Ακρίτες".

Η Άννα Μικροπούλου ήταν εκλεκτή συνάδελφος φαρμακοποιός, με φαρμακείο που διατηρούσε επί σειρά ετών στην Καρυώτισσα Πέλλας, η οποία μας άφησε τόσο νωρίς χτυπημένη από την επάρατη νόσο...
farmakopoioi
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ