2024-08-25 10:30:01
Φωτογραφία για Φάρμα 2024-25 - Οι αλλαγές, το έπαθλο και ο στόχος της παραγωγής

 Επιστρέφει η Φάρμα τη νέα σεζόν και ειδικά για το πρώτο μισό της από Σεπτέμβριο και το Star ρίχνει ξανά στη μάχη τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο δεύτερο μεγάλο του project μετά το MasterChef.

To ριάλιτι έκανε «συμπαθητικά» νούμερα τηλεθέασης στην πρώτη του προβολή στο νέο του κανάλι σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως ήταν η prime time πέρσι και τα κατάφερε.

Σε αυτό πιθανόν να συνέβαλε το γεγονός ότι το ριάλιτι ήταν μαζεμένο χρονικά, ξεκίνησε Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο είχαμε τον τελικό. Φέτος, ήδη από το τρέιλερ, η πρώτη γεύση που παίρνουμε είναι ότι θα γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε ως υπεραθλητής που σηκώνει βάρη και πετάει ακόντιο, προετοιμάζοντας το κοινό για περισσότερο ένταση, δυναμικά αγωνίσματα και απρόβλεπτες ανατροπές.

Φάρμα: Το έπαθλο και οι αλλαγές

Στο ίδιο μαγευτικό τοπίο με πέρσι, στην καρδιά της ελληνικής φύσης στην ορεινή Αρκαδία, μίλια μακρυά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντιλίβερι, άντρες και γυναίκες που θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι θα αφήσουν τη ρουτίνα και τις ανέσεις της πόλης για να επιστρέψουν στην φύση.

Οι προκλήσεις περιλαμβάνουν ό,τι και η αγροτική ζωή και κάτι παραπάνω: οι 20 υποψήφιοι θα φροντίζουν ζώα, θα καλλιεργούν τη γη, θα παλέψουν για όσα μέχρι σήμερα θεωρούσαν αυτονόητα  όπως το φως και το νερό.

Καθημερινά θα πρέπει να ανταποκρίνονται και σε αποστολές/ δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, δεξιοτήτων, αντοχής και στρατηγικής.

Μόνον έτσι θα κερδίζουν τις παροχές και τα έπαθλα που κάνουν την ζωή στην ύπαιθρο ευκολότερη.

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει ο καθένας κατά την παραμονή του στην Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Φάρμα: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος στο Star

Όπως έχει γίνει γνωστό αλλαγές θα δούμε τόσο στη δυσκολία των αγωνισμάτων όσο και στις διαδικασίες οργάνωσης του σπιτιού και της Φάρμας, ενώ διαφοροποιούνται οι όροι σχετικά με την ψηφοφορία και την αποχώρηση των παικτών.

Η παραγωγή επιθυμούσε οι παίκτες να μην είναι γνωστοί στο κοινό κάτι που μένει να το δούμε όταν θα κάνει πρεμιέρα, πιθανότατα στα τέλη Σεπτέμβρη. Πέρσι είχε ξεκινήσει στις 25 Σεπτέμβρη οπότε δεν αποκλείεται φέτος να τη δούμε να βγαίνει στις 23/9 στις 21.00.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ