2024-08-28 16:30:01
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ – Live You. Πυρετώδεις προετοιμασίες Αναστασοπούλου-Πορτοσάλτε...

 



Με μια εβδομάδα καθυστέρηση από το υπόλοιπο ενημερωτικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ πρόκειται να μπει στη μάχη του ανταγωνισμού η νέα ενημερωτική εκπομπή του καναλιού του Ν. Φαλήρου με την Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου και τίτλο “Live you”.

Αν και η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και καιρό, μάλιστα, η Μαρία ήταν από τις τελευταίες που αναχώρησε για τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές της διακοπές, η εκπομπή πρόκειται να βγει στον αέρα την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 11.45. Μέχρι τότε θα βλέπουμε τους “Δεκατιανούς”, οι οποίοι στη συνέχεια θα “δέσουν” στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Πάντως, οι συσκέψεις των εμπλεκομένων σε αυτή είναι συνεχείς με τον αρχισυντάκτη Λάμπρο Δεμερτζή που πήρε μεταγραφή από το STAR με τη Μαρία να αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά εξαιρετικά εργατική.

Άλλωστε πρόκειται για ένα περιβάλλον γνώριμο αν και δεν έχουν μείνει και πολλοί από την εποχή που ήταν στον σταθμό η δημοσιογράφος. Πάντως, για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Αναστασοπούλου επέστρεψε μετά από δυο χρόνια στο κανάλι από το οποίο είχε αποχωρήσει για να αναλάβει τη ζώνη που τότε είχε απορρίψει ως πρώτο βιολί τότε. Βρε πώς τα φέρνει μερικές φορές η άτιμη η ζωή…

Μάλιστα, φέτος λόγω της τηλεοπτικής παρουσίας των Αταίριαστων στο 09.45 με 11.45 και της επιστροφής των “Παιδιών της αλλαγής” στο Φάληρο έχουν επέλθει και αλλαγές στο ραδιόφωνο με τους “Αταίριαστους” να εγκαταλείπουν την πρωινή ζώνη και να εντάσσονται στην απογευματινή ζώνη στις 17.00 παίρνοντας τη σκυτάλη από την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Γιάννη Κολοκυθά που θα κάνουν δίωρη εκπομπή από τις 15.00 έως και τις 17.00.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ