2024-08-29 16:31:41
Φωτογραφία για Η Γαλλίας θα κάνει τα ταξίδια στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, τη Ρώμη, τη Βαρκελώνη και τη Βιέννη φθηνότερα - 200.000 εισιτήρια με τιμή μόλις 19 €.
Τον Σεπτέμβριο του 2024, η SNCF εγκαινιάζει μια σειρά ειδικών εκπτώσεων με στόχο να κάνει τα ταξίδια με τρένο πιο προσιτά τόσο για τις εσωτερικές όσο και για τις διεθνείς διαδρομές. Η προσφορά, η οποία ονομάστηκε έξυπνα "Traincroyables" - ένα μείγμα των λέξεων "τρένο" και "incroyables" (απίστευτο) - θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας μια ποικιλία από εκπτωτικά εισιτήρια, κάρτες και ταξιδιωτικές επιλογές. 

Αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες με σειρά προτεραιότητας και είναι ανοιχτές σε όλους τους ταξιδιώτες, χωρίς ειδικές απαιτήσεις καταλληλότητας. Αυτή η πρωτοβουλία αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τα παγκόσμια ταξιδιωτικά μοτίβα, καθιστώντας τα ταξίδια με τρένο μια πιο ελκυστική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών.

Από το 2021, η επιβατική κίνηση σε όλη την Ευρώπη βρίσκεται σε σταθερή άνοδο, με τη σημαντικότερη αύξηση να παρατηρείται στην περιοχή μέχρι το τέλος του 2023
. Πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες μεταφορών ανέφεραν υψηλότερο όγκο επιβατών το 2023 σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία το 2019, με μέση αύξηση 3.5% για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της ΕΕ-27. Αυτή η θετική τάση είναι ιδιαίτερα εμφανής για μεγάλους φορείς όπως η SNCF (Γαλλία), η PKP (Πολωνία), η MAV (Ουγγαρία), η HŽPP (Κροατία), η SI (Σλοβενία), η SV Srbija Voz (Σερβία) και η TCDD (Τουρκία).

Για την SNCF στη Γαλλία, αυτή η ανάπτυξη οφείλεται σε μια ισχυρή προσφορά υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας και υπεραστικών υπηρεσιών, που υποστηρίζονται από μια σειρά από συνδρομητικές κάρτες και χαμηλού κόστους επιλογές υψηλής ταχύτητας. Η ανανέωση του περιφερειακού στόλου των τρένων και οι ισχυρές εταιρικές σχέσεις με τις περιφερειακές δημόσιες αρχές έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο στην αύξηση του αριθμού των επιβατών. Ομοίως, η MAV στην Ουγγαρία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη στις περιφερειακές υπηρεσίες, ενώ η TCDD στην Τουρκία παρουσίασε αύξηση της επιβατικής κίνησης σε μεγάλο βαθμό λόγω της επέκτασης των υπηρεσιών τρένων υψηλής ταχύτητας.

Αυτή η αύξηση της επιβατικής κίνησης υπογραμμίζει την αυξανόμενη ελκυστικότητα των ταξιδιών με τρένο στην Ευρώπη, ιδιαίτερα σε χώρες όπου οι φορείς εκμετάλλευσης έχουν επικεντρωθεί στη βελτίωση των προσφορών υπηρεσιών και της υποδομής για την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των ταξιδιωτών.

Μια ποικιλία από εκπτώσεις προσαρμοσμένες σε όλους τους ταξιδιώτες

Η προσφορά Traincroyables περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετούν διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών. Μία από τις προσφορές που ξεχωρίζουν είναι μια σημαντική έκπτωση 80 € στο Carte Liberté, μειώνοντας την τιμή του σε 299 € με επαγγελματικό συμβόλαιο και 349 € χωρίς. Αυτή η κάρτα είναι ιδιαίτερα ελκυστική καθώς προσφέρει 100% ευέλικτα εισιτήρια, επιτρέποντας ανταλλαγές ή επιστροφές χρημάτων ακόμη και μετά την αναχώρηση, μαζί με σταθερές τιμές σε πολλά δρομολόγια και σημαντικές εκπτώσεις σε αναβαθμίσεις σε business class. Σε αντίθεση με προηγούμενες απαιτήσεις, αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν επαγγελματική σύμβαση εργασίας, καταργώντας τη συνήθη ανάγκη για εταιρική επιστολή για να λάβουν την έκπτωση.

OUIGO Flash Sale: 200,000 Εισιτήρια μόλις 19€

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, οπότε ΝΑΙ, η σιδηροδρομική υπηρεσία χαμηλού κόστους της SNCF, θα προσφέρει 200,000 εισιτήρια για μέγιστη τιμή μόλις 19 €. ΝΑΙ έχει επαναπροσδιορίσει τα οικονομικά ταξίδια προσφέροντας άνετα και προσαρμόσιμα ταξίδια με τρένο σε προσιτές τιμές. Με εξυπηρέτηση σε σχεδόν 60 προορισμούς σε όλη τη Γαλλία και την Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων πόλεων όπως Παρίσι, Μαδρίτη, Ρώμη, Λυών και Βαρκελώνη, ΝΑΙ είναι η καλύτερη επιλογή για ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν με χαμηλό κόστος.

Η ΝΑΙ Η εμπειρία περιλαμβάνει ανανεωμένη TGV και περιφερειακά τρένα, προσαρμοσμένα για ταξιδιώτες που δεν έχουν προϋπολογισμό και εκτιμούν την άνεση και την ευκολία. ΝΑΙ μεταφέρει εκατομμύρια ταξιδιώτες σε σχεδόν 60 προορισμούς στη Γαλλία και την Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων πόλεων όπως π.χ Παρίσι, Λυών, Μασσαλία, Λιλ, Μπορντό, Στρασβούργο και Νάντη στη Γαλλία και Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βαλένθια, Ταραγόνα, Σαραγόσα, Κουένκα, Σεγκόβια, Βαγιαδολίδ, Αλικάντε και Αλμπαθέτε στην Ισπανία.

Κορυφαίοι προορισμοί για εξερεύνηση με το OUIGOΠαρίσι: Η Πόλη του Φωτός είναι κάτι που πρέπει να δείτε για τα μουσεία της, τη θέα που κόβει την ανάσα, την παγκόσμια κουζίνα και τις ατελείωτες ευκαιρίες για ψώνια. Είτε επισκέπτεστε με την οικογένεια, τους φίλους ή ως ζευγάρι, Παρίσι προσφέρει κάτι για όλους.

Μασσαλία: Αυτή η ηλιόλουστη πόλη στις ακτές της Μεσογείου είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη θάλασσα, το νόστιμο φαγητό και τη ζωντανή ποδοσφαιρική κουλτούρα. Λίγες μόνο ώρες με το τρένο, Μασσαλία υπόσχεται μια αξέχαστη διαμονή.

Λιλ: Γνωστό για τη ζεστή του φιλοξενία, Λιλ είναι ένα πολιτιστικό στολίδι στη βόρεια Γαλλία. Με την πλούσια ιστορία, τη ζωντανή φοιτητική ζωή και την εκπληκτική αρχιτεκτονική του, Λιλ είναι μια πόλη που μαγεύει τους επισκέπτες.

Λυών: Ένας παράδεισος για τους καλοφαγάδες και για τους λάτρεις της ιστορίας, Λυών είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω ΝΑΙ. Από τα αρχιτεκτονικά του θαύματα μέχρι τη διάσημη γαστρονομία του, Λυών είναι μια πόλη που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.

Μπορντό: Με το παρατσούκλι «Η Ωραία Κοιμωμένη» Μπορντό προσφέρει περισσότερα από κρασί. Είτε περπατάτε στους ιστορικούς δρόμους του, είτε κάνετε ποδήλατο στα γραφικά μονοπάτια του είτε κατευθύνεστε προς την κοντινή ακτή, Μπορντό είναι μια πόλη γεμάτη εκπλήξεις.

Ομορφη: Βρίσκεται στη Γαλλική Ριβιέρα, Όμορφη είναι μια πόλη όπου η ζωή είναι ωραία. Απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο, κάντε μια βόλτα στην περίφημη Promenade des Anglais και αφεθείτε στην τοπική κουζίνα της Προβηγκίας.

Νάντη: Ιδανικό για οικογένειες και φίλους, Νάντη είναι μια πόλη με πλούσια και πολύπλοκη ιστορία. Από τα αξιοθέατα εμπνευσμένα από το steampunk μέχρι τη μοναδική ναυτική του κουλτούρα, Νάντη προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για όλους.

Εξερευνώντας την Ευρώπη με το OUIGO και το TGV INOUI

Εκτός από την εξερεύνηση της Γαλλίας, το Traincroyables Days της SNCF διευκολύνει την επίσκεψη σε μερικές από τις πιο εμβληματικές πόλεις της Ευρώπης σε ασυναγώνιστες τιμές. ΝΑΙ έχει επεκτείνει με επιτυχία την ιδέα του χαμηλού κόστους διασυνοριακά, καθιστώντας τα ευρωπαϊκά ταξίδια πιο προσιτά. Επιπλέον, μεταξύ 18 και 29 Σεπτεμβρίου, SNCF προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την Ευρώπη με TGV INOUI και TGV Λυρία ξεκινώντας από μόλις 39€. Αυτή η προσφορά ανοίγει τη δυνατότητα για οικονομικά οικονομικά ταξίδια στην Ευρώπη, συνδέοντάς σας με πόλεις απέναντι Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Ελβετία.Μαδρίτη: πρωτεύουσα της Ισπανίας, Madrid, είναι μια ζωντανή πόλη γνωστή για τις φαρδιές λεωφόρους, τα εντυπωσιακά μουσεία και τους γοητευτικούς πεζόδρομους. Είναι ένας προορισμός όπου η ιστορία συναντά τη νεωτερικότητα, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ένα μείγμα πολιτιστικών εμπειριών και αστικής πολυπλοκότητας.

Ρώμη: Η Αιώνια Πόλη, Ρώμη, είναι ένας προορισμός που δεν πρέπει να χάσετε για τους λάτρεις της ιστορίας, της αρχιτεκτονικής και της ιταλικής κουζίνας. Με τα αρχαία ερείπια, την αναγεννησιακή τέχνη και τις πολυσύχναστες πλατείες, Ρώμη προσφέρει μια διαχρονική εμπειρία που αιχμαλωτίζει κάθε ταξιδιώτη.

Βαρκελώνη: Βαρκελώνη είναι μια πόλη όπου η τέχνη είναι πανταχού παρούσα, από τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα του Γκαουντί μέχρι τη ζωντανή ζωή στους δρόμους. Με τις αμμώδεις παραλίες, τις ζωντανές αγορές και την πλούσια πολιτιστική σκηνή, Βαρκελώνη είναι μια πόλη που δεν παραλείπει ποτέ να μαγέψει.

Βιέννη: Γνωστό για τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, την κληρονομιά της κλασικής μουσικής και τα μεγάλα καφενεία, Βιέννη είναι μια πόλη όπου η κομψότητα συναντά την ιστορία. Αυτή η αυστριακή πρωτεύουσα προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα πολιτιστικής φινέτσας και σύγχρονης γοητείας.

Πρόσθετες προσφορές και τοπικές προσφορές

TGV INOUI και INTERCITÉS Flash Sale: Travel for Less

Μεταξύ 23 και 27 Σεπτεμβρίου, επωφεληθείτε από το TGV INOUI και INTERCITÉS flash sale, με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από μόλις 19€ Υπεραστικές πόλεις και 29€ TGV INOUI. Μόνο με 1 € επιπλέον, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε πρώτη θέση, εξασφαλίζοντας μια πιο πολυτελή ταξιδιωτική εμπειρία. Οι δημοφιλείς διαδρομές περιλαμβάνουν Παρίσι προς Μασσαλία, Λυών, Λιλ, Μπορντό, Νάντη, Ρεν, Στρασβούργο, και άλλους βασικούς προορισμούς σε ολόκληρη τη Γαλλία.

Εκπτώσεις Nomad Train Flash: Ανακαλύψτε τη Νορμανδία σε μια ευκαιρία

Από 10 έως 13 Σεπτεμβρίου, SNCF προσφέρει 30,000 εισιτήρια με μόλις 12€ για ταξίδια μέσα Νορμανδία και μεταξύ Νορμανδία και Παρίσι. Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία να εξερευνήσετε τα γραφικά τοπία της Νορμανδίας σε ασυναγώνιστη τιμή.

Εκτός από αυτές τις εθνικές προσφορές, διατίθενται και περιφερειακές εκπτώσεις. Σε ορισμένες περιοχές, τα εισιτήρια στα τοπικά τρένα TER κοστίζουν μόλις 2 €, με πρόσθετες εκπτώσεις διαθέσιμες σε περιοχές όπως Νορμανδία, Nouvelle-Aquitaine, Hauts-de-France, και Βρετανή. Αυτές οι τοπικές προσφορές παρέχουν μια οικονομική ευκαιρία να εξερευνήσετε λιγότερο γνωστά μέρη της Γαλλίας, καθιστώντας τα ελκυστική επιλογή τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες.

Πώς μπορούν οι ταξιδιώτες να επωφεληθούν από αυτές τις προσφορές

Όλες οι εκπτώσεις που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της προσφοράς Traincroyables είναι προσβάσιμες μέσω του SNCF ιστοσελίδα, χωρίς να απαιτείται ειδική κάρτα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται για τις τρέχουσες και τις επερχόμενες προσφορές επισκεπτόμενοι την αποκλειστική σελίδα προσφορών SNCF, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν αυτές τις προσφορές περιορισμένου χρόνου.

Παγκόσμιος αντίκτυπος στα ταξίδια: Αυξημένη προσβασιμότητα και βιώσιμος τουρισμός

Η προώθηση του Traincroyables πρόκειται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, τόσο στη Γαλλία όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι σημαντικές εκπτώσεις είναι πιθανό να προσελκύσουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, καθιστώντας τη Γαλλία και τις γειτονικές της χώρες πιο προσβάσιμες όλο τον Σεπτέμβριο.

Ενίσχυση στον Τουρισμό: Το μειωμένο κόστος ταξιδιού αναμένεται να αυξήσει τον διεθνή τουρισμό, ιδιαίτερα σε περιοχές που προσφέρουν εκπτώσεις τόσο σε περιφερειακό όσο και σε διασυνοριακό επίπεδο. Αυτή η εισροή τουριστών πιθανότατα θα ωφελήσει τις τοπικές οικονομίες και θα προωθήσει τις πολιτιστικές ανταλλαγές.

Έκκληση για βιώσιμα ταξίδια: Καθώς τα ταξίδια με τρένο θεωρούνται συχνά μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σύγκριση με τα αεροπορικά ταξίδια, αυτές οι προσφορές θα μπορούσαν να ενθαρρύνουν περισσότερους ταξιδιώτες να επιλέξουν τρένα, υποστηρίζοντας την παγκόσμια ώθηση προς τον αειφόρο τουρισμό.

Η προώθηση Traincroyables της SNCF πρόκειται να μεταμορφώσει τα ταξίδια με τρένο, καθιστώντας τα πιο προσιτά και προσβάσιμα για ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτών. Με μια σειρά προσφορών διάρκειας ενός μήνα που περιλαμβάνει εκπτωτικά εισιτήρια, σιδηροδρομικές κάρτες και επιλογές διεθνών ταξιδιών, η SNCF όχι μόνο ενισχύει τον εγχώριο τουρισμό αλλά και προωθεί τα διασυνοριακά ταξίδια στην Ευρώπη. Είτε σχεδιάζετε μια τοπική απόδραση είτε μια διεθνή περιπέτεια σε πόλεις όπως Παρίσι, Μαδρίτη, Ρώμη, Βαρκελώνη ή Βιέννη, οι Ημέρες Traincroyables της SNCF καθιστούν ευκολότερο και πιο προσιτό από ποτέ τα ταξίδια με τρένο. Μην χάσετε αυτές τις απίστευτες προσφορές - σχεδιάστε το ταξίδι σας σήμερα και ανακαλύψτε τα θαύματα της Γαλλίας και της Ευρώπης σιδηροδρομικώς.

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ