2024-08-30 14:30:23
Φωτογραφία για Patmos Eye - Ένα από τα ομορφότερα καταλύματα της Πάτμου
Παρά το ότι χτίστηκε 2014 ο χώρος που φιλοξενεί το Patmos Εye είναι σε κάθε του λεπτομέρεια δημιουργημένος με πρότυπο την τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική. 

Τα παραδοσιακά κτίσματα στην Πάτμο διαφέρουν από εκείνα σε άλλες περιοχές των Κυκλάδων λόγω κυρίως του ύψους, καθώς αποτελούνται από δύο τουλάχιστον ορόφους, τα στοιχεία μπλε απόχρωσης είναι πιο διακριτικά και πλειοψηφούν το λευκό και οι γήϊνες καφέ αποχρώσεις πέτρας και κεραμιδιού.

Σε αυτά ακριβώς τα πρότυπα, των παλιών αρχοντικών της Πάτμου, είναι κατασκευασμένο το συγκεκριμένο κτίσμα ενώ και η εσωτερική του διαμόρφωση και διακόσμηση με φυσικά υλικά και κυρίως ξύλο αλλά και τα παραδοσιακής αισθητικής έπιπλα - αντικείμενα δημιουργούν ένα εξαιρετικό σύνολο.

Η πανοραμική θέα του νησιού από τους εξωτερικούς χώρους και τις βεράντες του καταλύματος, λόγω της θέσης του κτίσματος, είναι επίσης μοναδική όλες τις ώρες της ημέρας. 



 

Το Patmos Εye ανήκει στα δημοφιλέστερα καταλύματα του νησιού της Πάτμου, όχι μόνο λόγω της γενικής του αισθητικής, αλλά και των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει στα δωμάτια και τις σουϊτες που διαθέτει.



___________________________

(*) Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) που συμπεριλαμβάνονται στην στήλη "HOTELS TOURS" του site μας δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση. Επιλέγονται για το ενδιαφέρον που κατά την άποψή μας παρουσιάζουν ως χώροι λόγω ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών τους χαρακτηριστικών και το SoulouposeTo δεν έχει κανενός είδους οικονομική ή άλλου είδους εμπορική συναλλαγή - σχέση με τους ιδιοκτήτες τους.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

patmoseye.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ