2024-09-01 13:38:26
Φωτογραφία για Kλειδώνει το πάνελ της Ελένης Τσολάκη: Οι νέοι της συνεργάτες

 

Η Ελένη Τσολάκη περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της στην πανέμορφη Σέριφο και παράλληλα κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την καθημερινή πρωινή εκπομπή του Open.



Παρά τις μεγάλες αναταραχές που πέρασε το κανάλι μέχρι πρόσφατα με αρκετές αποχωρήσεις, η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια είναι από τα πιο αγαπημένα παιδιά του σταθμού. Η συνεργασίας της είναι άψογη μέχρι τώρα και το Open της έδωσε ανοιχτά την ψήφο εμπιστοσύνης και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά. Λίγο πριν επιστρέψει στο γραφείο της στην Παιανία για την πρώτη σύσκεψη έγιναν και οι συμφωνίες για το νέο της πάνελ.



Ανάμεσα στους νέους συνεργάτες της Ελένης Τσολάκη είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος επιστρέφει στην εκπομπή μετά από δύο χρόνια. Αλλά και η Νάνσυ Παραδεισανού που βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη μετά το κόψιμο του «Γεια σου» από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.



Ενώ το έγκυρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο πολύ έμπειρος Γιώργος Μπέζας με πολλά αποκλειστικά, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει τους αναγνώστες του. Η είδηση έγινε γνωστή από την Τζώρτζια Συρίχα κι αναμένεται να πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές για τη συνεργασία. Παράλληλα αναμένεται και αν θα παραμείνει η εκπομπή με το όνομα Πρωινό Σου Σου ή θα αλλάξει με νέο.



Η Ελένη Τσολάκη έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να αναλάβει και τη νέα τηλεοπτική χρονιά την καθημερινή ζώνη των 10 - 1 του Open. Μετά από μια δύσκολη περσινή χρονιά, όπου κλήθηκε να βάλει πλάτη πολλές φορές για το πρόγραμμα του καναλιού, φέτος θέλει να είναι όλα διαφορετικά και πιο ξεκάθαρα. Πάντως οι ύφαλοι φαίνεται πως ξεπερνιούνται για να γυριστεί το νέο τρέιλερ και να οριστεί η ημερομηνία της πρεμιέρας.



Γράφει η Δήμητρα Νικολάου iEidiseis.gr





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ