2024-09-04 16:00:03
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε η Δανάη Μπάρκα ότι πηγαίνει μεσημέρι...

Για ακόμη μια χρόνια, η Δανάη Μπάρκα θα συνεχίσει να μας κάνει παρέα με την εκπομπή ”Πάμε Δανάη” στο MEGA, ενώ η ίδια έκανε μία ανακοίνωση πριν την πρεμιέρα.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια φέτος δεν θα βγαίνει το πρωί από την συχνότητα του MEGA, αλλά μεσημέρι, μετά την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που επιστρέφει στην πρωινή ζώνη του ΜEGA-λου καναλιού.

Η Δανάη Μπάρκα, πριν λίγο, έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram όπου επιβεβαίωσε ότι θα βγαίνει μεσημέρι πια, αφού έγραψε: ”Καλησπέρα σααααας. Η καλή μέρα απ’το μεσημέρι φαίνεται”

Αρχικά, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, στην συγκεκριμένη ψυχαγωγική εκπομπή το πάνελ φαίνεται πως κλείδωσε ενώ θα δούμε και αλλαγή στην ώρα προβολής. Η τελευταία προσθήκη είναι αυτή της δημοσιογράφου Μαρίας Ένεζλη. Στην εκπομπή επίσης θα προστεθεί και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Ένα ακόμη πρόσωπο που μετά από 8 χρόνια αφήνει το STAR και εντάσσεται στο team της εκπομπής, είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Βασιλειάδης που μετακινείται στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στη θέση του βοηθού αρχισυντάκτη. Ο Άρης Καβατζίκης παραμένει κανονικά στο πλάι της Δανάης Μπάρκα.

Επίσης, σύμφωνα με το όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνει τη πρωινή ζώνη και αμέσως μετά να παίρνει σκυτάλη η Δανάη Μπάρκα, η οποία ουσιαστικά αναλαμβάνει τη ζώνη της Ελένης Μενεγάκη. Η πρεμιέρα της αναμένεται να γίνει στις 16/9.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ