2024-09-05 07:54:41
Φωτογραφία για Ινδία: Αγόρι πέφτει από κινούμενο τρένο. Κάθισε μακριά από τις ράγες για μια ώρα, διασώθηκε αργότερα
 Ένα 10χρονο αγόρι είχε την ατυχία να απόδραση αφού έπεσε κατά λάθος από τρένο που έτρεχε με ταχύτητα κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Rairakhol τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Διασώθηκε με ελαφρά τραύματα από το προσωπικό του RPF λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με αναφορές, το παιδί  ταξίδευε στο Bhubaneswar με την οικογένειά του στο Durg-Puri Express. Γύρω στις 2 τα ξημερώματα, όταν οι γονείς του κοιμόντουσαν, ο Πρίτις πήγε στην τουαλέτα χωρίς να τους ενημερώσει, αλλά ενώ επέστρεφε, τραβήχτηκε από τη δύναμη του τρένου με ταχύτητα καθώς η πόρτα του βαγονιού ήταν ανοιχτή και έπεσε από το τρένο, κοντά Το χωριό Angarpada, το οποίο απέχει περίπου 4χλμ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό Rairakhol.

Αν και το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά, χωρίς διέξοδο, κάθισε λίγα μέτρα μακριά από τις ράγες στο σκοτάδι.

Περίπου μια ώρα αργότερα, ένα άλλο τρένο που περνούσε από τη διαδρομή παρατήρησε το παιδί και ενημέρωσε τον σιδηροδρομικό σταθμό Rairakhol, ακολουθώντας τον οποίο η ομάδα RPF τον έσωσε.


Από την άλλη, όταν η οικογένεια βρήκε το παιδί αγνοούμενο, κατέβηκε στον σταθμό Dhenkanal και ενώ ρωτούσαν εκεί, ενημερώθηκαν ότι το αγόρι διασώθηκε από το Rairakhol. Στη συνέχεια, η οικογένεια επέστρεψε στο Rairakhol και τον είδε στο νοσοκομείο.

Ένας αξιωματικός του RPF που σταθμεύει στο Rairakhol ενημέρωσε ότι, «Το αγόρι διασώθηκε γύρω στις 5 το πρωί της Τετάρτης. Εκτός από τους τραυματισμούς που πήρε από την πτώση, δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα».

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ