2024-09-05 10:30:01
Φωτογραφία για Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Mr. Survivor γαμπρός για 4η φορά με την 25χρονη Αϊτσά

Όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις αλλά για τέταρτη φορά ντύθηκε γαμπρός ο Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ο επιτυχημένος Τούρκος παραγωγός παντρεύτηκε την καλλονή σύντροφό του Αϊτσά Τσαγλά Αλτουνκάγια ύστερα από δύο χρόνια σχέσης με πολιτικό γάμο σε πολύ κλειστό κύκλο.

Την είδηση γνωστοποίησε η Χάντε Γκιουλσέν, η σύζυγος του στενού συνεργάτη του Mr. Survivor, Εσάτ Γιοντσούτς μέσα από τα social media.

Το ερωτευμένο ζευγάρι και στα δεξιά ο κουμπάρος, Εσάτ Γιοντούντς

Και αυτό κατά… παράβαση της επιθυμίας του ζευγαριού που στο προσκλητήριο του γάμου του είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν ποστ από τις ιδιωτικές τους στιγμές στα social media.

Το προσκλητήριο του γάμου

Ο γάμος του Ατζούν Ιλιτζαλί και της Αϊτσά Τσαγλά Αλτουνκάγια έλαβε χώρα στο Μέγαρο Εσμά Σουλτάν, με καλεσμένους από τον κόσμο της Τέχνης και του Αθλητισμού ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Εσάτ Γιοντούντς και η Τζερέν Κοτσακαπλάν.

Βίντεο και φωτογραφίες από τις ετοιμασίες της νύφης δημοσίευσε στο Instagram και η Elif Çakmak που υπογράφει το νυφικό που φόρεσε η εντυπωσιακή Αϊτσά, το οποίο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το ζευγάρι έφτασε στο χώρο της δεξίωσης με σκάφος, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Στο πάρτι που ακολούθησε έδωσαν το παρών ο φίλος του και παρουσιαστής Γιώργος Λιανός αλλά και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Μάλιστα, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ ανέβασε και αυτή φωτογραφία από τον γάμο στην οποία φαίνεται ο στολισμός που επέλεξε το ζευγάρι για τον γάμο του στο Ντολμά Μπαχτσέ.







Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ