2024-09-05 17:00:03
Φωτογραφία για Επιστρέφει το GNTM χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Στις οθόνες μας επιστρέφει -επιτέλους- το GNTM, το οποίο απέχει αρκετό καιρό από το πρόγραμμα του Star, με τον τελευταίο κύκλο να μην γνώρισε και ιδιαίτερη επιτυχία στο κομμάτι της τηλεθέασης.

Δυστυχώς για τους φανατικούς, το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει μεν, καθυστερεί δε, καθώς οι ιθύνοντες του Star αποφάσισαν στη μάχη της τηλεθέασης να ρίξουν πρώτα τη «Φάρμα» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στη συνέχεια να καλύψουν το κενό στην prime time με το GNTM. Η επιστροφή του ριάλιτι μοντέλων προγραμματίζεται γύρω στον Απρίλιο, μέχρι αυτή τη στιγμή όμως δεν έχουν παρθεί oύτε… οι βασικές αποφάσεις.

Αν και μέχρι πρότινος βέβαιη θεωρούνταν η συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μάλιστα με κεντρικό ρόλο -τον οποίο στο παρελθόν είχε η Βίκυ Καγιά- τα τελευταία νέα θέλουν το κανάλι να εξετάζει την πιθανότητα να παρουσιάσει μία εντελώς νέα ομάδα κριτών στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό σημαίνει πως πέρα από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα που θα έμεναν έτσι κι αλλιώς εκτός του νέου κύκλου, πλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δούμε να επιστρέφουν ούτε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τον Δημήτρη Σκουλό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή στο Star μελετώνται δύο σενάρια: το πρώτο θέλει την επιστροφή του ριάλιτι μοντέλων με εντελώς νέα πρόσωπα και το δεύτερο ένα κύκλο με παίκτριες από τις παλιές σεζόν, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα είναι όλες οι διαγωνιζόμενες παλιές ή αν θα είναι μέσα και νέα πρόσωπα. Μάλιστα, τουλάχιστον τέσσερις παλιές παίκτριες έχουν δεχτεί κρούση από την παραγωγή για το αν θα ήθελαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Κατά πάσα πιθανότητα στον νέο κύκλο δεν θα συμμετάσχουν αγόρια.

Σε όποια και από τις δύο περιπτώσεις καταλήξει το Star, πάντως, μιλάμε για μία εκδοχή του GNTM που σίγουρα θα διχάσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα περί επιστροφής της Ηλιάνας και του original concept είχαν ενθουσιάσει τους τηλεθεατές.

Πηγή: dailymedia



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ