2024-09-06 14:00:03
Φωτογραφία για Άγιος Έρωτας: Μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή, μέσα από τη γραφικότητα του Γαλαξιδίου! - Δείτε φωτογραφίες
Γαλαξίδι. Κάθε γωνιά του και ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα, μια εικόνα βγαλμένη από άλλη εποχή. Σε αυτό το τοπίο ζούνε τις τελευταίες ημέρες οι πρωταγωνιστές της νέας καθημερινής σειράς «Άγιος Έρωτας». 

«Είμαστε στο όμορφο Γαλαξίδι για τα γυρίσματα και η φιλοξενία είναι φανταστική, ο κόσμος είναι υπέροχος και το τοπίο φανταστικό! Ερχόμαστε στις οθόνες σας και θα ήθελα να σας ταξιδέψουμε σε μια άλλη εποχή και να περάσουμε όμορφα μαζί ένα χειμώνα» λέει η Δανάη Παππά, η τηλεοπτική Χλόη της σειράς.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που υποδύεται τον πατέρα Νικόλαο, θα πει «είμαστε στο πανέμορφο Γαλαξίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο χώρος μάς ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και αυτό μας προδιαθέτει να μπούμε κι εμείς σε μια ατμόσφαιρα και να ξεκινήσουμε έτσι αυτό το παραμύθι του Αγίου Έρωτα. Μέσα από τη σειρά υπογραμμίζουμε κάποιες αξίες οικογενειακές, κοινωνικές και ίσως και μια μικρή αναζήτηση στη σχέση των ανθρώπων με μια ανώτερη δύναμη».

 

«Άγιος έρωτας». Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής, έρχεται στον Alpha να μας συναρπάσει.

Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ