2024-09-06 21:30:21
Φωτογραφία για Σύγχρονο ρουστίκ και vintage με απλή διακόσμηση αλλά πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα
Το κόστος επίπλων και αντικειμένων δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την γενική αισθητική κάθε εσωτερικού χώρου. Ειδικά στο σύγχρονο ρουστικ στυλ οι πετυχημένοι συνδυασμοί υλικών και αποχρώσεων μπορούν να δημιουργήσουν πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, ακόμη και με την χρήση επίπλων μαζικής παραγωγής χαμηλού κόστους. 

Αυτή ακριβώς η "συνταγή" έχει χρησιμοποιηθεί στο συγκεκριμένο παλιό διαμέρισμα  διαμορφωμένο, σε ό,τι αφορά τα έπιπλα μεγάλου όγκου, κυρίως με κομμάτια της ΙΚΕΑ σε συνδυασμό με μικρά vintage μεταχειρισμένα κομμάτα.

Οι έντονες ζεστές αποχρώσεις με κυρίαρχο το κόκκινο, σε κάποιες από τις επιφάνειες των τοίχων και στα κλασικά χαλιά, το μπεζ - λευκό στις υπόλοιπες μεγάλες επιφάνειες όπως και οι διακριτικές μπλε και ασπρόμαυρες πινελιές σε διακοσμητικές λεπτομέρειες, δημιουργούν μια ιδιαίτερα ζεστή και φωτεινή ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο του σπιτιού. 

Διακριτικά vintage στοιχεία συνδυάζονται εξαιρετικά με την αρχιτεκτονική του παλιού διαμερίσματος αλλά και με όλα τα σύγχρονου στυλ έπιπλα και αντικείμενα, ενώ άξια λόγου λεπτομέρεια το μοναδικό παλιό μεγάλου όγκου έπιπλο που μετά το βάψιμο του έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα από τα παιδικά δωμάτια.   



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ