2024-09-09 11:00:03
Φωτογραφία για TOPTV : 109 ημέρες για τα Χριστούγεννα!
109 ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα… ο Αη Βασίλης έφτασε φορτωμένος στα κανάλια πριν της ώρας του !!! Ποιο καλό παιδάκι έλαβε πρόωρα το δώρο του ;

#  Τι κι αν το μισό μιντιακό σύμπαν σιχτίρισε πέρσι την Katken85 …νέος έρωτας ήρθε, η Χρίσλα έφυγε…κάτι ξέρει ο Santa. Για ποιο από τα δύο χάρηκε πιο πολύ, θα σας γελάσω.

@ Bonustrack : Πρόταση ολοκληρωμένη κι (απολύτως σεβάσμια) δέχθηκε η Λίτσα Πατέρα από την BarkingWell, την οποία και αρνήθηκε.

# Στοbackstage τουVoice η Μαρία Αντωνά. Έξι μήνες στοSurvivor ο Σοιλέδης, μέχρι και αρραβώνα τηλεοπτικό είδαμε, στασίδι δεν έπιανε. Δύο μήνες με τον άρχοντα της πρωινής ζώνης όμως # O -νυν και αεί- υπουργός μεταφορών της καρδιάς μας, Καραμανλής εκ Σερρών. Φυσικά, εάν δεν λάβει δώρο ένα αμίλητο, ήσυχο παιδάκι που δεν προκαλεί, ποιος ? Αρκεί ο άρχοντας των fakenews Πρετεντέρης να μας υποδείξει πως «πρέπει να σιωπήσουμε για τα Τέμπη», σε πρόσφατο άρθρο-διαμαντάκι. 


# Ο Σάκης Ρουβάς, που όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο νέος παρουσιαστής-ταφόπλακα του Voice.

 # Η Ματίνα Παγώνη έλαβε το give away βιβλίο της Jtouni «master class στα social media. Είσαι ανίκανος? Μην αγχώνεσαι, πάρε ένα hate σχόλιο και αποπροσανατόλισε τον κόσμο ». Ποιος χες…κε για το μπικίνι της Ματίνας; Βγαίνει πιο συχνά στο γυαλί κι από τον Κούγια για να σχολιάσει την πορεία της υγείας του κυρίου Κόκκοτα και τους έρωτες των tvstars… η πρόεδρος των ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ…την έκραξε κανείς ? Προς ολοταχώς για ευρωψηφοδέλτιο κι αυτή #Η Ευλαμπία Ρέβη,  που στο 90ο λεπτό των μεταγραφών, πήγε στον ΣΚΑΙ. Μήπως δεν λέμε ΟΛΗ την αλήθεια στον κόσμο…?

#Η Ελένη Τσολάκη,  που στο 90+ 3 ενέταξε στην ομάδα της Λάμπρο και Νάνσυ. Έχω καλό προαίσθημα για αυτό το team.

# Στο Mega η Ιωάννα Μάνδρου. Custommade το δωράκι προς στέλεχος του ΣΚΑΙ, απαίτησε την παραίτηση, την πήρε…

# Στο Star- ερημικό βασιλιά των scriptedrealities, ποιος το λέει q Ο ΣΚΑΙ, όχι εγώ. Ποιο φθηνή απομίμηση του GNTM για το νέο πλατό του ‘bootcamp’ (γελάει ο κόσμος) του MSR, δε θα μπορούσαμε να δούμε.

Κρατήστε δυνάμεις και…χολή, έρχονται οι πρεμιέρες !

XxDarwin

Πηγή: tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ