2024-09-09 14:36:46
Φωτογραφία για Αντίστροφη μέτρηση για το InnoTrans 2024, στο Βερολίνο 24-27 Σεπτεμβρίου
 Η InnoTrans είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση του κλάδου στο είδος της, με 200.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου στους πλήρως κατειλημμένους εκθεσιακούς χώρους Messe Berlin. 

Στις 24 Σεπτεμβρίου η 14η έκδοση του InnoTrans θα ανοίξει ξανά τις πόρτες της και θα συγκεντρώσει βασικούς παίκτες στην τεχνολογία των μεταφορών και της κινητικότητας από όλο τον κόσμο . Η InnoTrans είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση του κλάδου στο είδος της, με 200.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου στους πλήρως κατειλημμένους εκθεσιακούς χώρους Messe Berlin.

Μοναδικές στον κόσμο είναι τα 3.500 μέτρα σιδηροδρομικών γραμμών στην εξωτερική οθόνη, που παρουσιάζουν οχήματα σε ράγες: από το πιο πρόσφατο τρένο υψηλής ταχύτητας μέχρι το έξυπνο τραμ.

Πώς θα μοιάζει το InnoTrans 2024

Φέτος το InnoTrans θα επικεντρωθεί ειδικά στην ψηφιοποίηση και τη βιωσιμότητα . Οι εκθέτες θα δείξουν πώς η προηγμένη ψηφιοποίηση συμβάλλει στο να γίνουν οι μεταφορές πιο αποτελεσματικές, βιώσιμες και φιλικές προς τον πελάτη .

Την ημέρα πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης, στον Διεθνή Κύκλο Τύπου, οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν μια επισκόπηση ορισμένων από τα κυριότερα σημεία της InnoTrans και την τρέχουσα κατάσταση της εγχώριας και διεθνούς σιδηροδρομικής βιομηχανίας
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ